Babyliv

Dårligt lavet el kan være meget farligt for børn

Udgivet

den

Stikkontakter med ledninger der stikker ud

Har man børn, ønsker man naturligvis kun det allerbedste for dem – også når det indebærer at må foretage nogle forandringer for at højne børnenes sikkerhed. Mange børnefamilier som er bosat i ældre huse, kan blive nødt til at foretage nogle ændringer i husets el-arbejde. Dårligt lavet el kan nemlig være meget farligt for børn. Men hvad kan der gøres ved det?

Få en elektriker ud og se på sagen

Første skridt der kan tages for at sikre at børn ikke kommer til skade ved dårligt lavet el, er at få en elektriker ud og kigge på sagen. Bor man på Sjælland, kan det her være en fordel at hive fat i den bedste elektriker Hillerød har. Her finder du nemlig kompetente elektrikere som har erfaring med at udbedre dårligt lavet el.

Får du en elektriker ud og kigge på dit el-kredsløb, kan elektrikeren fortælle dig hvad der skal gøres for at udbedre skaden, og derved skabe et sikrere miljø for dine børn at vokse op i. Når du efterfølger elektrikerens rådgivning, vil du derved kunne få skabt et godt sted for dine børn, hvor du ikke behøves at være bekymret for dårligt lavet el.

Instruér dine børn i hvordan el omgås

Har du først fået udbedret det dårlige el i dit hus ved at have haft den bedste elektriker hillerød har ud og se på sagerne, er du allerede kommet langt i at skabe et sikrere miljø for dine børn at befinde sig i. Det vil dog stadig være en god idé for dig at tage en snak med dine børn om el-sikkerhed, og derved forebygge at dine børn kommer til skade på grund af uvidenhed.

Tag derfor en klar snak med dine børn om hvordan man på en sikker måde opfører sig omkring stikkontakter, ledninger, el-skabe og andet. Når du fortæller dine børn hvordan man skal opføre sig omkring disse elinstallationer, vil dine børn huske hvad du har sagt og være mere forsigtig omkring disse.

Et el-sikret hjem giver rolige forældre

Som forælder er det nemt at blive bekymret for sit barns sikkerhed, fordi der er så meget i verden som potentielt set kan være farligt. Sørger man for at få udbedret dårligt lavet el af en professionel elektriker i Hillerød, vil man dog fjerne en af disse bekymringer. Der er derfor god grund til at vælge at bruge ressourcer på at så børnesikret sit hjems elinstallationer.

Det ville være så ærgerligt hvis ens barn kom til skade udelukkende fordi man ikke havde ført tanken om at få sikret elinstallationerne i huset ud i livet. Tag derfor allerede i dag kontakt til en elektriker for at få kigget på hvad der kan gøres for at børnesikre elinstallationerne i dit hus. Så vil du roligt kunne lade dine børn og deres kammerater lege, uden at være bekymret for om der kan ske dem noget i forhold til dårligt el arbejde i hjemmet.

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Babyliv

Lav mere plads til børn i hjemmet

Udgivet

den

Lille pige spiser mad ved bord

Når man starter sin egen familie, begynder man på et helt nyt kapitel i ens liv. Det er både spændende og skræmmende at skulle have ansvaret for et lille menneske. Ens hjem er lige pludselig ikke fyldt med hygge, men er i stedet blevet fyldt med fælder, hvor den lille kan komme til skade. Selv når hele hjemmet er blevet børnesikret og den lille er pakket ind i vat, er der stadig meget mere som skal gøres inden jeres baby kan flytte ind. Selvom det er et lille menneske som flytter ind, har de brug for en hel masse ting som tager meget plads.

Hvad er det vigtigste udstyr til et nyfødt barn?

Noget af det vigtigste at have klar er selvfølgelig babytøj, så jeres baby ikke bliver kold. Der er mange forskellige muligheder. Tøjet skal helst være til den store side. Både fordi at tøjet aldrig må sidde stramt, og så barnet kan vokse og stadig passe det. Selvfølgelig er tøj ikke det eneste, som din baby skal bruge. Både tremmeseng, liggeunderlag og vaskekar er vigtige. Udover alle møblerne, som en baby skal bruge, skal der også være plads til at opbevare bleer, sutteflasker, toiletsager osv. Netop fordi at en baby skal bruge så meget udstyr, er plads noget af det vigtigste at have.

Få mere plads med en tilbygning

Et barn skal have plads til at vokse, men det kan godt være svært at finde. Måske havde I ikke overvejet børn, dengang I flyttede ind i jeres bolig. Det gør måske, at I nu mangler et børneværelse. Det er dyrt at flytte, og det kan være svært at sige farvel til et hjem fyldt med minder. Hvis I gerne vil undgå et stort flytterod og kendte omgivelser, kan I overveje at lave en tilbygning til jeres hus. Med en tilbygning får I muligheden for at få præcis det, som I vil have. I kan vælge at få et ekstra badeværelse, kontor eller måske endda et ekstra børneværelse. Læs mere om det ved at klik her.

Hvad skal man gøre for at få en tilbygning?

Der er meget arbejde bag at få bygget en tilbygning. Det, som man først og fremmest skal have tænkt over, er mulighederne. Der er begrænsninger for, hvor meget man må bygge til et hjem, men det er heldigvis noget, som man kan få hjælp til at finde ud af. I kan starte med at booke et møde ved kommunen, hvor I kan få en fuld byggetilladelse. Når I har byggetilladelsen, kan et møde med banken være en god ide. Hvis I har brug for et lån, vil jeres byggetilladelse kunne hjælpe jer. Når alt det formelle er ordnet, begynder selve bygningsprocessen. For at bygge et hus – eller en tilbygning – skal man bruge en plantegning. Du kan godt selve tegne en skitse, men der skal en professionel til at lave den endelige. Det vil nemlig gøre, at jeres bygning er realistisk for tømrerne at lave. Når tegninger er klar, kan I begynde at gå til tømrefirmaer for at beregne omkostninger, og hvor længe bygningsarbejdet vil stå på.

Læs videre

Babyliv

Guide til bordopdækning til børnefødselsdag

Udgivet

den

Bordopdækning til børnefødselsdag

Børnefødselsdage er som udgangspunkt altid både sjove og hyggelige – og en smule larmende og uoverskuelige for forældrene, afhængig af hvor mange børn der er inviteret med. Børn går meget op i deres fødselsdage, og det er en stor dag for de fleste børn. Og derfor skal de da også have en fantastisk fest med alt hvad dertil hører.

Find et tema

Børn elsker temafester, og det er en rigtigt god idé at have et tema for børnefødselsdagen – og dit barn vil elske det. Dit barn har helt sikkert en hobby, en yndlingsfigur eller en yndlingstegneserie, som han eller hun er helt vild med. Spørg, hvad han eller hun gerne vil have for et tema og gå efter dét. Det hjælper i øvrigt også dig med at holde en vis linje i bordopdækningen og den pynt, der skal til.

Er din søn for eksempel helt vild med fodbold, så sørg for at fodboldtemaet skinner kraftigt igennem. Hav en græsgrøn dug på bordet, køb servietter med fodbolde på, lav en stor kage med en fodboldbane på. Du kan også sagtens finde slik, som ligner fodbolde og fodboldsko. Du kan eventuelt også printe kendte fodboldspilleres ansigter ud og lave masker ud af dem, som du kan ligge på hver tallerken – så kan fødselsdagsbarnet og hans gæster lege, at de er fodboldspillere.

Som underholdning på dagen, skal der selvfølgelig også være en fodboldkamp og en hjemmelavet quiz om fodbold.

Skån miljøet og brug dit smukke stel fra Broste Copenhagen

I forhold til selve serviet, som skal bruges til bordopdækningen, er der mange forældre, der straks tyer til engangsservice, fordi det ganske enkelt er nemmere. Men det er til gengæld rigtigt skidt for miljøet. Og da de fleste hjem i dag har en opvaskemaskine, behøver det ikke være så besværligt at rydde op efter en børnefødselsdag. Har du et yndlingsstel fra Broste Copenhagen, kan du ligeså godt bruge det – risikoen for at det går i stykker, er ret lille, og du bruger det jo også til dagligt. Derudover er stentøjet fra Broste Copenhagen i øvrigt også utroligt holdbart, så det kan stå imod lidt af hvert.

Desuden arbejder Broste Copenhagen også meget med farver, og du kan derfor vælge netop de farver til børnefødselsdagen, som dit barn foretrækker. Desuden går børn også op i det fine og æstetiske, og det vil betyde noget og føles som noget særligt, at du vælger at bruge dit Broste Copenhagen stel til børnefødselsdagen.

Arranger en skattejagt efter maden

Når børnene har slubret kage, pølsehorn og slik i sig, skal du til at rydde op, og der kan det være meget rart, at børnene er blevet guidet uden for at lege, så der er ro i huset, og du kan rydde op i fred. Du kan i den forbindelse arrangere en sjov skattejagt for dem, så de er godt beskæftiget. Sørg for at der er én til at styre skattejagten, for eksempel en storesøster eller en nabo, så alt går, som det skal.

Indlæg poster med opgaver og udfordringer, lav et hjemmelavet skattekort, og sørg for at der er en god skat i vente, når de når frem.

Læs videre

Babyliv

Den næste seng efter tremmesengen

Udgivet

den

lille barn sover i sin seng

Når pladsen i tremmesengen efterhånden er ved at blive ret trang, så er det blevet på tide at finde den næste størrelse seng til junior. Her kan du vælge enten at give barnet en juniorseng eller gå direkte til en seng i voksenstørrelse.

Om du vælger det ene eller det andet, afhænger af flere forhold. Du bør dog sørge for, at du giver dit barn en seng af en vis kvalitet.

Læg også gerne både en topmadras og en tynd vaskbar rullemadras på sengen. Det er vældig praktisk.

Skal det være en juniorseng?

En juniorseng er først og fremmest kortere end en voksenseng. Den vil typisk have en længde på 160 cm. Desuden er mange af dem udstyret med en sengekant eller en sengehest. Det er klart en fordel at have sådan en på de sider af sengen, der ikke støder op mod væggen. Der er mange børn, der bevæger sig en del, når de sover. Med en kant eller en sengehest kan du undgå, at barnet triller ned på gulvet om natten.

Det er en god overgangsløsning at bruge en juniorseng imellem tremmesengen og voksensengen. Dels har barnet stadig en beskyttende kant, som det er vant til fra tremmesengen, og dels har arealet en tryg størrelse. Nogle modeller er fleksible i størrelsen, enkelte kan vokse med barnet hele vejen fra baby til junior.

Skal det være en voksenseng?

En smal voksenseng på ca. 70 x 200 cm er også en fin løsning, når barnet skal have en større seng. Hvis du sætter en sengehest eller en anden form for kant på, så vil du stadig kunne forhindre, at barnet falder ud af sengen. Går du direkte fra tremmesengen til voksensengen, så kan barnet have den samme seng i mange år fremover.

Dermed sparer du udgiften til juniorsengen, som jo kun vil kunne være stor nok til barnet i en kortere årrække.

Har du pladsen til det enten i soveværelset eller på børneværelset, så kan det være en glimrende løsning at gå direkte op i en seng af voksenstørrelse.

Vælg en god madras og en god topmadras

Uanset hvad dit valg lander på, så er det vigtigste, at du forsyner sengen med en god madras og en god topmadras. Når barnet er i voksealderen, så er det vigtigt, at sengen støtter barnets krop bedst muligt. Det er det i øvrigt også, når barnet holder op med at vokse.

En god madras vil kunne holde sig fast i mange år. Det samme gælder for en topmadras af god kvalitet. Forsyn endelig også sengen med en tynd og vaskbar rullemadras allerøverst. Det er særligt praktisk til en barneseng.

Det kan være, at barnet ikke er helt stabil i at holde sig tør om natten, og det kan være, at der bliver spildt mælk eller andet i sengen. Så er det bare at vaske den øverste tynde madras. Den vil dermed kunne beskytte både topmadrassen og selve madrassen imod slid og snavs. Så vil sengen kunne holde endnu længere.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk