Babyliv

Derfor burde du få en familieforsikring

Udgivet

den

Baby bliver holdt af sin mor

Hele familien skal være forsikret, det er du som kunde og forsikringsselskaberne enige om. Derfor kan I få jer en familieforsikring, hvor alle er inkluderet.

Det er den bedste løsning, medmindre du elsker papirarbejde og gerne vil gøre problemerne mere komplicerede.

Selvfølgelig vil du ikke det, du vil gerne have hele familien forsikret, så I alle kan føle jer sikre, hvis nu der skulle ske noget. At vide, der er styr på situationen, selv når det hele er fuldstændig uoverskueligt, er en rigtig rar og tryg følelse.

Hele familien skal være dækket

Når du køber en forsikring, er det en handel, hvor du vil forsøge at finde den bedste til prisen. En familieforsikring har den fordel, at den kan inkludere flere ting i forsikringspakken, som psykologisk krisehjælp, ID-sikring mod identitetstyveri og bagageforsikring.

Det er ikke selvsagt at disse områder vil være dækket, hvis du køber en helt tilfældig indboforsikring. Ofte vil du opleve en væsentlig bredere og bedre dækning, når du køber en familieforsikring.

Og årsagen er ikke så mystisk. Det handler om kunder og mængderabat. Hvis du er en person, der gerne vil have en indboforsikring, eller hvis du er fire, så er det selvsagt bedre for selskabet, at de får fire på en gang.

Det siger sig selv, at en familieforsikring er en smartere investering for familien og forsikringsselskabet.

Hvad eller hvor meget I så ønsker dækket, kan I tage stilling til, når I køber. Har jeres børn dyre instrumenter, elektronik eller en lækker mountainbike, vil der ofte skulle købes tilvalg til indboforsikringen.

Det samme gælder, hvis din store teenager ønsker at rejse ud i verdenen. Det er som oftest ikke dækket af jeres forsikring, hvis rejsen er udenfor EU. Derudover kan det være et smart tilvalg til familieferier.

Uforudsete hændelser rammer os alle

Kan I undvære en forsikring? Nej, det kan I ikke. At føle sig tryg, når man er ude eller omkring ens børn, er absolut nødvendigt.

At vide, I alle er forsikret, når der sker en ulykke, er en rigtig dejlig og rar følelse. I krisesituationer er det ikke lige overskud, der er mest af. Det er derimod det modsatte: forvirring, bekymring og store humørsvingninger.

Derfor er det så fantastisk at have sig en forsikring, der dækker alt det, staten ikke tager sig af. Alle de ting, som virkelig betyder noget – dem kan der ikke sættes en pris på.

Det her bliver typisk dækket med en indboforsikring

Med en god indbo- og familieforsikring får du dækket: skader på huset, der er forårsaget af naturlige hændelser; skader, der forårsages af fejl som el-skader; skader forårsaget af andre mennesker.

Med en indbo- og familieforsikring får du desuden dækket tyveri, røveri og hærværk. Altså hændelser hvor andre mennesker har forårsaget skade mod dig.

Disse hændelser sker desværre, og det værste ved at blive berøvet er, hvis der ikke er et sikkerhedsnet, der kan gribe dig. Hvis du ikke har en god indboforsikring, der kan erstatte de ting, der blev berøvet.

Derfor skal du have en god indbo- og familieforsikring.

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Babyliv

Trænger du og din baby til mere plads?

Udgivet

den

Mor og datter leger i deres seng

Mange gravide familier har oplevet trangen til pludselig at rydde op i alle skabe. Og mange kommende forældre har under graviditeten kastet sig over pludselige og omfangsrige byggeprojekter i boligen.

Det kaldes at bygge rede. Og ud over glæden og forventningen om det, der skal komme, er det en helt naturlig måde at forsøge at forberede sig til et nyt liv. Det mest spændende er selvfølgelig indretningen af selve babyværelset.

Mange nybagte forældre starter ud i en mindre lejlighed og har måske indrettet et hjørne i stuen eller soveværelset til den lille ny. Men i takt med at baby vokser, vokser også behovet for mere plads. En andelsbolig i København er en oplagt løsning på dette pladsproblem.

Ny familie, nye behov

Som nybagt familie oplever man, at hverdagen er fuldstændig forandret. Pludselig er man meget hjemme, og boligen bliver vigtigere, end den har været tidligere. Ens lejlighed er nu et sted, som ikke blot danner ramme om ens eget liv, men om hele familiens liv.

Boligen er i de første mange år babys omdrejningspunkt. For et lille barn er lejligheden verdens centrum. Det er der, barnet føler sig mest tryg, og det er derfra, det udforsker verden.

Ens barndomshjem er ét man husker, og det er derfor ikke ligegyldigt, hvor eller hvordan man bor. Heldigvis findes der mange spændende og familievenlige andelsboliger i København.

Ved at vælge at købe en andelsbolig i København får du et hjem som er dit, og som kan formes, som du ønsker det. Fordelen ved en andelsbolig er også, at du som andelshaver har mulighed for medbestemmelse.

Vær med til at forme din babys nærmiljø

Den indflydelse, du har, betyder, at du ikke blot har friere rammer i forhold til din egen lejlighed, men at du også har mulighed for at påvirke de ydre rammer.

Mange andelsboliger i København har allerede opsat altaner og indrettet grønne gårde. Men synes du, der mangler en sandkasse eller et legestativ, er der altid mulighed for at tage det op på et fællesmøde.

Mange foreninger har et godt fællesskab og byder nye initiativer velkomne. I en andelsforening kommer man ofte hinanden lidt mere ved. Og når man er en familie, er det rart at kende sine naboer og ikke mindst at kende naboens børn.

Et godt naboskab er godt for relationerne

Der er ikke bare en tryghed i at vide, hvem der bor i ens opgang og gård. Der er også mange muligheder i det. Bor du i en andelsbolig i København, er der rig mulighed for, at der er andre børn i nærheden, som dit eget barn kan lege med.

Det er en stor glæde og hjælp i hverdagen at kunne lave legeaftaler tæt på hjemmet. Ved at vælge en andelsbolig, vælger I ikke kun en økonomisk fordelagtig boligform, I vælger også nærhed og fællesskab.

Foreningens børn vokser op sammen og bliver knyttet til hinanden gennem fælles barndomsminder. Fra første gang de sad i sandkassen sammen, til de mødes til studentergilde i gården.

Læs videre

Babyliv

Har du styr på din børneulykkesforsikring?

Udgivet

den

Børn leger i hoppeborg

Har man børn, kommer man ikke uden om at skulle have en børneulykkesforsikring. Og dog: nogle forældre vælger ikke at tegne en forsikring på deres børn. Det kan der være mange grunde til. Det kunne for eksempel være fordi man har vurderet, at det er for dyrt, eller at det ikke kan betale sig. Men er det nu helt rigtigt?

Derfor er det vigtigt at have forsikret sine børn

Det burde næsten sige sig selv, at det er vigtigt at have forsikret sine børn. Skulle de nemlig komme ud for en ulykke, som eksempelvis giver varige men, er det en rigtig dårlig start på livet ikke at kunne få ydet erstatning af nogen art.

En anden grund til at det er så vigtigt at få tegnet en børneulykkesforsikring er, at det ikke længere er tilladt kommunerne at tegne forsikringer for børnene når de er i dagsinstitution, i skole eller i SFO. Det skal forældrene nu selv sørge for. Hvis der opstår en ulykke på skolens legeplads, i SFO’en eller på udflugt, er det vigtigt at du selv har sørget for at dit barn er forsikret. Uden en god forsikring, ja, så er det svært at føle sig tryg som forælder.

Vælg den bedste og billigste børneulykkesforsikring

Ja, det er altså vigtigt at have forsikret sine børn 24/7. Det er den eneste måde man kan være sikker på at der vil være erstatning, hvis ens barn kommer ud for en ulykke. At have en børneulykkesforsikring koblet på sit barn behøves ikke at være nogen overdrevet dyr post, på trods af hvad nogle måske tror. Faktisk er det nemt at få valgt en billig børneulykkesforsikring, som stadig dækker det, den skal.

Hvordan vælger man så den bedste og billigste børneulykkesforsikring? Et godt bud er at tage et kig på en side som forsikringsportalen.dk. Så slipper man nemlig for selv at skulle lede hele internettet igennem og selv vurdere hvilke forsikringer, som er de bedste og billigste.

Forsikringsportalen.dk har også den fordel, at du her nemt kan teste om du kan få en billigere forsikring andetsteds. Det er helt klart en fordel, da det sparer dig for en masse tid. Test om du kan få en billigere forsikring hos Forsikringsportalen.

Hav ro i maven, når du har dine børn forsikrede

Som forælder bekymrer man sig helt naturligt over sit barns velbefindende. Lige meget hvor ens barn er – om det er i skolen, hjemme hos en kammerat eller til en fritidsaktivitet, vil man nok altid spekulere på, om barnet nu har det godt.

Har man en god forsikring knyttet på sit barn, kan dette være med til at tage en del af bekymringen. Når barnet er forsikret, skal man nemlig i det mindste ikke bekymre sig om hvad der kommer til at ske erstatningsmæssigt, hvis ens barn kommer til skade, eller kommer til at yde skade på en andens ejendel.

Ja, hav ro i maven som forælder, når du har tegnede gode forsikringer på dit barn. Du vil ikke fortryde det!

Læs videre

Babyliv

Lav mere plads til børn i hjemmet

Udgivet

den

Lille pige spiser mad ved bord

Når man starter sin egen familie, begynder man på et helt nyt kapitel i ens liv. Det er både spændende og skræmmende at skulle have ansvaret for et lille menneske. Ens hjem er lige pludselig ikke fyldt med hygge, men er i stedet blevet fyldt med fælder, hvor den lille kan komme til skade. Selv når hele hjemmet er blevet børnesikret og den lille er pakket ind i vat, er der stadig meget mere som skal gøres inden jeres baby kan flytte ind. Selvom det er et lille menneske som flytter ind, har de brug for en hel masse ting som tager meget plads.

Hvad er det vigtigste udstyr til et nyfødt barn?

Noget af det vigtigste at have klar er selvfølgelig babytøj, så jeres baby ikke bliver kold. Der er mange forskellige muligheder. Tøjet skal helst være til den store side. Både fordi at tøjet aldrig må sidde stramt, og så barnet kan vokse og stadig passe det. Selvfølgelig er tøj ikke det eneste, som din baby skal bruge. Både tremmeseng, liggeunderlag og vaskekar er vigtige. Udover alle møblerne, som en baby skal bruge, skal der også være plads til at opbevare bleer, sutteflasker, toiletsager osv. Netop fordi at en baby skal bruge så meget udstyr, er plads noget af det vigtigste at have.

Få mere plads med en tilbygning

Et barn skal have plads til at vokse, men det kan godt være svært at finde. Måske havde I ikke overvejet børn, dengang I flyttede ind i jeres bolig. Det gør måske, at I nu mangler et børneværelse. Det er dyrt at flytte, og det kan være svært at sige farvel til et hjem fyldt med minder. Hvis I gerne vil undgå et stort flytterod og kendte omgivelser, kan I overveje at lave en tilbygning til jeres hus. Med en tilbygning får I muligheden for at få præcis det, som I vil have. I kan vælge at få et ekstra badeværelse, kontor eller måske endda et ekstra børneværelse. Læs mere om det ved at klik her.

Hvad skal man gøre for at få en tilbygning?

Der er meget arbejde bag at få bygget en tilbygning. Det, som man først og fremmest skal have tænkt over, er mulighederne. Der er begrænsninger for, hvor meget man må bygge til et hjem, men det er heldigvis noget, som man kan få hjælp til at finde ud af. I kan starte med at booke et møde ved kommunen, hvor I kan få en fuld byggetilladelse. Når I har byggetilladelsen, kan et møde med banken være en god ide. Hvis I har brug for et lån, vil jeres byggetilladelse kunne hjælpe jer. Når alt det formelle er ordnet, begynder selve bygningsprocessen. For at bygge et hus – eller en tilbygning – skal man bruge en plantegning. Du kan godt selve tegne en skitse, men der skal en professionel til at lave den endelige. Det vil nemlig gøre, at jeres bygning er realistisk for tømrerne at lave. Når tegninger er klar, kan I begynde at gå til tømrefirmaer for at beregne omkostninger, og hvor længe bygningsarbejdet vil stå på.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk