Babyliv

En baby kan sætte parforholdet under pres

Udgivet

den

Baby

Det er sådan, at en baby kan sætte parforholdet under pres, og hvis det er noget, I oplever, kan I få hjælp med parterapi i Roskilde.

Der er mange grunde til, at det at få en baby kan skabe gnidninger og usikkerhed i et parforhold. Først og fremmest bliver der mindre tid til selve ægteskabet, fordi babyen oftest skal plejes over lange stunder. Det betyder, at der ikke er særlig meget tid til at tage hånd om parforholdet og dét, som det står for. Hvis der bruges for meget tid på babyen, kan gnisten i parforholdet pludselig forsvinde. Det skaber naturligvis problemer i parforholdet, og det skal der tages hånd om. Det kan du gøre, hvis du går til parterapi i Roskilde.

Forskellige måder at opdrage barnet på

Der kan være mange forskellige måder at opdrage sit barn på. Det kan eksempelvis ske ved, at den ene forælder er meget striks, mens den anden er noget mere løssluppen. Det kan skabe gnidninger og stress foruden irritation. Det er vigtigt, at I får talt om det og prøver at komme med et kompromis i måden, I opdrager barnet på.

Mindre sex

Der er selvfølgelig også det problem, at I kan have sex halvt så ofte. Det kan ofte skyldes, at jeres baby skal plejes og passes, og det gør, at energiniveauet. Der er mange parterapeuter, der har hørt følgende før: ”Jeg kan godt lide sex – det kan jeg virkelig godt. Det er bare sådan, at jeg føler, min søvn er vigtigere og mere nødvendig.” Det er selvfølgelig også et problem, som parterapi roskilde kan tage hånd om.

Partid sammen er nu blevet familietid

Det er også en begrundelse, der bliver hørt ofte. Før i tiden var der rigeligt med tid sammen alene uden andre. Nu er det noget anderledes og fyldt med familietid, hvor babyen er med. Og det kan være svært, fordi lige pludselig bryder babyen ud i gråd og afbryder den ellers gode og romantiske stemning, I havde mellem jer. I kan måske føle, at I altid er sammen, men at I aldrig er sammen alene.

Et andet problem er, at netop fordi I skal bruge så meget tid med jeres baby, så er der mindre tid til at være sammen med venner, bekendte og familie. Det trækker energi ud og gør, at I ikke formår at være jer selv.

Der er ikke tid til at være helt for sig selv

Det opleves ofte, at der er parforhold, hvor den ene i parforholdet er udadvendt, mens den anden er indadvendt. Sidstnævnte har brug for at være sig selv og kunne være alene. Bare det at tage i supermarkedet alene kan føles som lidt af en udfordring, når I har fået en baby. Det er i særdeleshed ikke godt for den indadvendte person, der har brug for plads. Det er selvfølgelig også noget, som I kan få hjælp med, hvis I går til parterapi i Roskold.

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Babyliv

Slå dig ned i et arkitekttegnet træhus med din familie

Udgivet

den

Flot designet Træhus

Er du i gang med at skabe en ny familie? Og er i som familie klar til at tage skridtet ud i et boligbyggeri? Hvis svaret er ja, er der en række ting i skal tage stilling til. Hvor stort, hvorhenne, hvordan? Listen er lang. Derfor kommer her et godt bud på, hvorfor et arkitektegnet træhus, kan blive det helt rigtige for dig og din nybagte familie. Det arkitektegnede træhus er nemlig både miljøvenligt og åbner for lys og masser af plads.

Derfor spiller miljøet en rolle

Når du skal finde dit næste hus, skal det passe perfekt til dig og din familie. Det kan være rigtig svært at finde et hus, der rummer alle dine ønsker. Derudover kan det være svært at finde et hus, der har miljøet som hovedprioritet. Netop af disse to årsager, kan arkitekttegnet træhuse være den perfekte løsning. På den måde kan i få tegnet og bygget et hus, der har fokus på bæredygtighed og er miljøvenligt. For rigtig mange familier er det helt essentielt at tænke miljøet ind i deres hverdag. Den fremtid, vi efterlader til vores børn, skal helst se lys ud. Et miljøvenligt hus, kan derfor blive jeres måde at give en hånd med på.

Et træhus er nemmere at varme op, end et normalt hus. Der er altså også mulighed for at spare penge, samtidig med at du tænker på miljøet. Derudover giver et træhus også et fantastisk indeklima, som også er vigtigt.

Arkitekttegnet træhuse åbner op for kreativitet

Når du vælger at blive en del af tegneprocessen, åbner det også muligheden for, at dine kreative drømme bliver en realitet. Selvom der selvfølgelig ligger naturlige begrænsninger, er der sjældent noget, der slet ikke kan lade sig gøre. Dig og din familie har derfor mulighed for at vælge, hvordan jeres drømmehus skal se ud.

Du har altså mulighed for at have indflydelse på det meste. Du kan være med til at bestemme, hvordan rummene skal inddeles. Du kan bestemme, hvilke materialer dit hjem skal bestå af. Du kan bestemme, hvor vinduerne skal placeres og så videre.

Den ydre del af huset, skal der naturligvis også tages stilling til. Mange tænker træhuset som en smule gammeldags. Nogle får måske også associationer til små gamle svenske træhuse med mange sprælske farver. Men sådan behøver det ikke at være. Arkitekttegnede træhuse kan designes med et skarpt moderne look, der passer jeres stil.

Et træhus skaber lys og rum

En anden fordel ved træhuset, er muligheden for at skabe lys og rum i huset. Træhuset har nemlig et meget simpelt ydre, der gør det naturligt at skabe store vinduesflader. Store vinduer giver lys. Og samtidig bliver husets indre forbundet naturen udenfor. Dit træhus bliver derfor åbnet op. Dette skaber plads og rum. Rum til at dig og din nybagte familie kan udvikle jeres familie. Rum til at jeres familie kan fokusere på miljøet. Rum til at jeres familie kan få et trygt og dejligt hjem.

Læs videre

Babyliv

Fantastiske Bobles tumlemøbler

Udgivet

den

Lille pige med kanin

Hvis du har små børn eller børnebørn, så vil du uden tvivl have kendskab til de fantastiske tumlemøbler fra Bobles. Mange børn og forældre er vilde med dem, og de fremgår ligeledes på mange ønskelister til barnedåb og fødselsdage. Selv om man har nogle, kan man altid bruge endnu flere, det bliver legen nemlig kun bedre af, da de for eksempel kan bruges til at lave motorikbaner eller andet tumlesjov. De fås tilmed i flere farver, så uanset hvilket farvetema du kører i børneværelset, så findes der en farvevariant, som passer til.

Hvad er Bobles?

Bobles er tumlemøbler fremstillet primært til børn. De er designet således at de motiverer børn til leg og bevægelse, som styrker deres motoriske udvikling.  De er lavet af kraftigt EVA-skum. De indeholder ingen phtalater eller andre farlige giftstoffer.
Der findes efterhånden et stort udvalg af tumlemøbler fra Bobles, så der er lagt op til mange timers aktiv og motorisk leg.
Du går aldrig galt i byen, hvis du giver et barn et Boblesmøbel i gave, heller ikke selvom barnet måske har det i forvejen. Møblerne kan både bruges til leg, men også anvendes til for eksempel at sidde på eller som taburet.

Bobles tumlemøbler er gode for motorikken

Det er vigtigt at styrke dit barns motoriske udvikling allerede så tidligt som muligt, for at give dit barn de bedste forudsætninger fremadrettet. Der er Bobles designet til alle aldersgrupper og udviklingstrin. Der er helt små til at gribe fat om for små babyer, og derefter, når barnet kan kravle, kan balancen lige så stille udvikles med de balancetrænende møbler. Det gående barn vil ofte klatre rundt på møblerne og typisk lave sværere og sværere baner, som skal klares uden at falde undervejs.
Der findes mange inspirationsvideoer på nettet, hvor du kan få gode ideer til, hvordan I kan bruge jeres Boblesmøbler derhjemme.

Hvilke Bobles skal jeg vælge til mit barn?

Som forælder kan det hurtigt virke uoverskueligt at skulle vælge mellem de mange møbler.
Bobles afholder løbende arrangementer, hvor der er en masse af tumlemøblerne repræsenteret til fri leg. Her vil det være oplagt at se, hvilken bobles dit barn godt kan lide, og hvilke de selv synes kunne være gode at have. Der vises ofte både nye modeller, samt gamle klassikere. Endvidere er der repræsentanter tilstede, som kan forklare dig om de forskellige tumlemøbler. Du kan selvfølgelig også søge råd og vejledningen hos din Boblesforhandler.

Billige tumlemøbler fra Bobles

Du kan sagtens være heldig at finde dine tumlemøbler på tilbud. Hvis du ikke har noget i mod, at møblerne har været leget med at andre børn, så kan du finde et stort udvalgt af brugte Boblesmøbler på nettet og på loppemarkeder. Her kan du være heldig at finde dem til meget fordelagtige priser. Så kan du nemt få dig en god samling, uden at det bliver for stor en udgift. Når dit barn vokser fra dem, er det ligeledes meget nemt at sælge dem igen, da der er mange, som kan bruge dem til videre leg.

Læs videre

Babyliv

Overvejer du at bo i en lille by med børn? Fordelene og ulemperne

Udgivet

den

Familie i lille by

Uanset om du har en Lejebolig Thisted eller f.eks. en lejebolig i Struer, så er du nok klar over, at der er en række fordele og ulemper forbundet med et liv på disse kanter. Den mindre mængde privatliv, der jo netop findes i en mindre by som Thisted eller Struer kan nemlig både være positivt, såvel som negativt. Desuden er der også andre ting, som du bør overveje, hvis du som et stigende antal danskere, går og leger med tanken om at flytte væk fra storbyen; hvilket i høj grad kommer an på, hvilken personlighedstype du er.

En mindre by er lig med mindre privatliv

Hvis du taler med en person, der er bosat i en mindre by, så vil han uden tvivl kunne fortælle dig om de noget tætte relationer man har med sine naboer og bekendte. Dette resulterer i, at dine naboer automatisk vil være tilskuere til de små og store begivenheder i dit liv. Dette nære fællesskab vil for visse mennesker lyde særdeles tiltrækkende, hvorimod det for andre vil være noget af de værste de kan forestille sig. Det er derfor vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilken af disse to typer de er, før du beslutter dig for at bo i en mindre by.

En mindre by er billigere, men har færre jobs

Selvom du i langt de fleste tilfælde vil kunne spare rigtig mange penge på huslejen, så skal du dog være bevidst om, at en mindre by ikke er det nemmeste sted i verden at finde arbejde. Hvis du til gengæld har et arbejde i en af de større byer, så vil en mindre by faktisk være perfekt til at pendle frem og tilbage til. Det kræver selvfølgelig, at du er parat til at ofre lidt ekstra tid på transport, samt at du selvfølgelig har en bil eller anden mulighed for daglig transport. Så hvis du vælger en lejebolig i Thisted, kan du altså se frem til en lavere husleje, men der vil samtidig være lidt færre jobs.

Din fritid vil se anderledes ud i en mindre by

En af de helt store fordele ved at bo i en storby er, at man netop har adgang til alle de forlystelser, som byen rummer. Dette kunne f.eks. være byens planetarium, de mange museer, de gode koncerter og ikke mindst det langt større udbyd af barer og restauranter. Dette store udbud findes jo selvfølgelig ikke i en mindre by, men der er dog selvfølgelig andet at tage sig til. Du skal blot være klar over, at det bliver i et andet tempo end du er vant til. Måske vil rockkoncerten nu skiftes ud med den lokale byfest, gadefest eller noget helt tredje, hvilket jo kan være rigtigt dejligt for nogle, hvorimod andre nok hellere vil blive i nærheden af storbyens mange lys.

De kan finde gode skoler i provinsen

Sidst men ikke mindst er en mindre by slet ikke det værste sted for en familie med børn. Hvis du vælger en lejlighed i Struer, vil du opleve dette. Dette skyldes de generelt gode skoler, hvor elever og lærere kender hinanden rigtig godt. Dette er med til at skabe et trygt miljø for børn at vokse op i, hvor du ikke blot er endnu et ansigt i flokken.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk