Babyliv

Har du styr på din børneulykkesforsikring?

Udgivet

den

Børn leger i hoppeborg

Har man børn, kommer man ikke uden om at skulle have en børneulykkesforsikring. Og dog: nogle forældre vælger ikke at tegne en forsikring på deres børn. Det kan der være mange grunde til. Det kunne for eksempel være fordi man har vurderet, at det er for dyrt, eller at det ikke kan betale sig. Men er det nu helt rigtigt?

Derfor er det vigtigt at have forsikret sine børn

Det burde næsten sige sig selv, at det er vigtigt at have forsikret sine børn. Skulle de nemlig komme ud for en ulykke, som eksempelvis giver varige men, er det en rigtig dårlig start på livet ikke at kunne få ydet erstatning af nogen art.

En anden grund til at det er så vigtigt at få tegnet en børneulykkesforsikring er, at det ikke længere er tilladt kommunerne at tegne forsikringer for børnene når de er i dagsinstitution, i skole eller i SFO. Det skal forældrene nu selv sørge for. Hvis der opstår en ulykke på skolens legeplads, i SFO’en eller på udflugt, er det vigtigt at du selv har sørget for at dit barn er forsikret. Uden en god forsikring, ja, så er det svært at føle sig tryg som forælder.

Vælg den bedste og billigste børneulykkesforsikring

Ja, det er altså vigtigt at have forsikret sine børn 24/7. Det er den eneste måde man kan være sikker på at der vil være erstatning, hvis ens barn kommer ud for en ulykke. At have en børneulykkesforsikring koblet på sit barn behøves ikke at være nogen overdrevet dyr post, på trods af hvad nogle måske tror. Faktisk er det nemt at få valgt en billig børneulykkesforsikring, som stadig dækker det, den skal.

Hvordan vælger man så den bedste og billigste børneulykkesforsikring? Et godt bud er at tage et kig på en side som forsikringsportalen.dk. Så slipper man nemlig for selv at skulle lede hele internettet igennem og selv vurdere hvilke forsikringer, som er de bedste og billigste.

Forsikringsportalen.dk har også den fordel, at du her nemt kan teste om du kan få en billigere forsikring andetsteds. Det er helt klart en fordel, da det sparer dig for en masse tid. Test om du kan få en billigere forsikring hos Forsikringsportalen.

Hav ro i maven, når du har dine børn forsikrede

Som forælder bekymrer man sig helt naturligt over sit barns velbefindende. Lige meget hvor ens barn er – om det er i skolen, hjemme hos en kammerat eller til en fritidsaktivitet, vil man nok altid spekulere på, om barnet nu har det godt.

Har man en god forsikring knyttet på sit barn, kan dette være med til at tage en del af bekymringen. Når barnet er forsikret, skal man nemlig i det mindste ikke bekymre sig om hvad der kommer til at ske erstatningsmæssigt, hvis ens barn kommer til skade, eller kommer til at yde skade på en andens ejendel.

Ja, hav ro i maven som forælder, når du har tegnede gode forsikringer på dit barn. Du vil ikke fortryde det!

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Babyliv

Lav mere plads til børn i hjemmet

Udgivet

den

Lille pige spiser mad ved bord

Når man starter sin egen familie, begynder man på et helt nyt kapitel i ens liv. Det er både spændende og skræmmende at skulle have ansvaret for et lille menneske. Ens hjem er lige pludselig ikke fyldt med hygge, men er i stedet blevet fyldt med fælder, hvor den lille kan komme til skade. Selv når hele hjemmet er blevet børnesikret og den lille er pakket ind i vat, er der stadig meget mere som skal gøres inden jeres baby kan flytte ind. Selvom det er et lille menneske som flytter ind, har de brug for en hel masse ting som tager meget plads.

Hvad er det vigtigste udstyr til et nyfødt barn?

Noget af det vigtigste at have klar er selvfølgelig babytøj, så jeres baby ikke bliver kold. Der er mange forskellige muligheder. Tøjet skal helst være til den store side. Både fordi at tøjet aldrig må sidde stramt, og så barnet kan vokse og stadig passe det. Selvfølgelig er tøj ikke det eneste, som din baby skal bruge. Både tremmeseng, liggeunderlag og vaskekar er vigtige. Udover alle møblerne, som en baby skal bruge, skal der også være plads til at opbevare bleer, sutteflasker, toiletsager osv. Netop fordi at en baby skal bruge så meget udstyr, er plads noget af det vigtigste at have.

Få mere plads med en tilbygning

Et barn skal have plads til at vokse, men det kan godt være svært at finde. Måske havde I ikke overvejet børn, dengang I flyttede ind i jeres bolig. Det gør måske, at I nu mangler et børneværelse. Det er dyrt at flytte, og det kan være svært at sige farvel til et hjem fyldt med minder. Hvis I gerne vil undgå et stort flytterod og kendte omgivelser, kan I overveje at lave en tilbygning til jeres hus. Med en tilbygning får I muligheden for at få præcis det, som I vil have. I kan vælge at få et ekstra badeværelse, kontor eller måske endda et ekstra børneværelse. Læs mere om det ved at klik her.

Hvad skal man gøre for at få en tilbygning?

Der er meget arbejde bag at få bygget en tilbygning. Det, som man først og fremmest skal have tænkt over, er mulighederne. Der er begrænsninger for, hvor meget man må bygge til et hjem, men det er heldigvis noget, som man kan få hjælp til at finde ud af. I kan starte med at booke et møde ved kommunen, hvor I kan få en fuld byggetilladelse. Når I har byggetilladelsen, kan et møde med banken være en god ide. Hvis I har brug for et lån, vil jeres byggetilladelse kunne hjælpe jer. Når alt det formelle er ordnet, begynder selve bygningsprocessen. For at bygge et hus – eller en tilbygning – skal man bruge en plantegning. Du kan godt selve tegne en skitse, men der skal en professionel til at lave den endelige. Det vil nemlig gøre, at jeres bygning er realistisk for tømrerne at lave. Når tegninger er klar, kan I begynde at gå til tømrefirmaer for at beregne omkostninger, og hvor længe bygningsarbejdet vil stå på.

Læs videre

Babyliv

Guide til bordopdækning til børnefødselsdag

Udgivet

den

Bordopdækning til børnefødselsdag

Børnefødselsdage er som udgangspunkt altid både sjove og hyggelige – og en smule larmende og uoverskuelige for forældrene, afhængig af hvor mange børn der er inviteret med. Børn går meget op i deres fødselsdage, og det er en stor dag for de fleste børn. Og derfor skal de da også have en fantastisk fest med alt hvad dertil hører.

Find et tema

Børn elsker temafester, og det er en rigtigt god idé at have et tema for børnefødselsdagen – og dit barn vil elske det. Dit barn har helt sikkert en hobby, en yndlingsfigur eller en yndlingstegneserie, som han eller hun er helt vild med. Spørg, hvad han eller hun gerne vil have for et tema og gå efter dét. Det hjælper i øvrigt også dig med at holde en vis linje i bordopdækningen og den pynt, der skal til.

Er din søn for eksempel helt vild med fodbold, så sørg for at fodboldtemaet skinner kraftigt igennem. Hav en græsgrøn dug på bordet, køb servietter med fodbolde på, lav en stor kage med en fodboldbane på. Du kan også sagtens finde slik, som ligner fodbolde og fodboldsko. Du kan eventuelt også printe kendte fodboldspilleres ansigter ud og lave masker ud af dem, som du kan ligge på hver tallerken – så kan fødselsdagsbarnet og hans gæster lege, at de er fodboldspillere.

Som underholdning på dagen, skal der selvfølgelig også være en fodboldkamp og en hjemmelavet quiz om fodbold.

Skån miljøet og brug dit smukke stel fra Broste Copenhagen

I forhold til selve serviet, som skal bruges til bordopdækningen, er der mange forældre, der straks tyer til engangsservice, fordi det ganske enkelt er nemmere. Men det er til gengæld rigtigt skidt for miljøet. Og da de fleste hjem i dag har en opvaskemaskine, behøver det ikke være så besværligt at rydde op efter en børnefødselsdag. Har du et yndlingsstel fra Broste Copenhagen, kan du ligeså godt bruge det – risikoen for at det går i stykker, er ret lille, og du bruger det jo også til dagligt. Derudover er stentøjet fra Broste Copenhagen i øvrigt også utroligt holdbart, så det kan stå imod lidt af hvert.

Desuden arbejder Broste Copenhagen også meget med farver, og du kan derfor vælge netop de farver til børnefødselsdagen, som dit barn foretrækker. Desuden går børn også op i det fine og æstetiske, og det vil betyde noget og føles som noget særligt, at du vælger at bruge dit Broste Copenhagen stel til børnefødselsdagen.

Arranger en skattejagt efter maden

Når børnene har slubret kage, pølsehorn og slik i sig, skal du til at rydde op, og der kan det være meget rart, at børnene er blevet guidet uden for at lege, så der er ro i huset, og du kan rydde op i fred. Du kan i den forbindelse arrangere en sjov skattejagt for dem, så de er godt beskæftiget. Sørg for at der er én til at styre skattejagten, for eksempel en storesøster eller en nabo, så alt går, som det skal.

Indlæg poster med opgaver og udfordringer, lav et hjemmelavet skattekort, og sørg for at der er en god skat i vente, når de når frem.

Læs videre

Babyliv

Dårligt lavet el kan være meget farligt for børn

Udgivet

den

Stikkontakter med ledninger der stikker ud

Har man børn, ønsker man naturligvis kun det allerbedste for dem – også når det indebærer at må foretage nogle forandringer for at højne børnenes sikkerhed. Mange børnefamilier som er bosat i ældre huse, kan blive nødt til at foretage nogle ændringer i husets el-arbejde. Dårligt lavet el kan nemlig være meget farligt for børn. Men hvad kan der gøres ved det?

Få en elektriker ud og se på sagen

Første skridt der kan tages for at sikre at børn ikke kommer til skade ved dårligt lavet el, er at få en elektriker ud og kigge på sagen. Bor man på Sjælland, kan det her være en fordel at hive fat i den bedste elektriker Hillerød har. Her finder du nemlig kompetente elektrikere som har erfaring med at udbedre dårligt lavet el.

Får du en elektriker ud og kigge på dit el-kredsløb, kan elektrikeren fortælle dig hvad der skal gøres for at udbedre skaden, og derved skabe et sikrere miljø for dine børn at vokse op i. Når du efterfølger elektrikerens rådgivning, vil du derved kunne få skabt et godt sted for dine børn, hvor du ikke behøves at være bekymret for dårligt lavet el.

Instruér dine børn i hvordan el omgås

Har du først fået udbedret det dårlige el i dit hus ved at have haft den bedste elektriker hillerød har ud og se på sagerne, er du allerede kommet langt i at skabe et sikrere miljø for dine børn at befinde sig i. Det vil dog stadig være en god idé for dig at tage en snak med dine børn om el-sikkerhed, og derved forebygge at dine børn kommer til skade på grund af uvidenhed.

Tag derfor en klar snak med dine børn om hvordan man på en sikker måde opfører sig omkring stikkontakter, ledninger, el-skabe og andet. Når du fortæller dine børn hvordan man skal opføre sig omkring disse elinstallationer, vil dine børn huske hvad du har sagt og være mere forsigtig omkring disse.

Et el-sikret hjem giver rolige forældre

Som forælder er det nemt at blive bekymret for sit barns sikkerhed, fordi der er så meget i verden som potentielt set kan være farligt. Sørger man for at få udbedret dårligt lavet el af en professionel elektriker i Hillerød, vil man dog fjerne en af disse bekymringer. Der er derfor god grund til at vælge at bruge ressourcer på at så børnesikret sit hjems elinstallationer.

Det ville være så ærgerligt hvis ens barn kom til skade udelukkende fordi man ikke havde ført tanken om at få sikret elinstallationerne i huset ud i livet. Tag derfor allerede i dag kontakt til en elektriker for at få kigget på hvad der kan gøres for at børnesikre elinstallationerne i dit hus. Så vil du roligt kunne lade dine børn og deres kammerater lege, uden at være bekymret for om der kan ske dem noget i forhold til dårligt el arbejde i hjemmet.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk