Udstyr

Her er det nødvendige pusleudstyr til puslebordet

Udgivet

den

puslebord

Det er godt at være rigtigt forberedt til, når baby kommer ud og griner til verden. Det kommer bag på mange førstegangsforældre, hvor meget babyudstyr det egentlig kræver, når man får sit første barn. Hele hverdagen vendes på hovedet, og man vil jo bare gerne gøre det så godt som overhovedet muligt for verdens skønneste, lille baby!

Når først baby er kommet, så går dagene stærkt. Det er her, det er godt at være ordentligt forberedt på baby og at have købt det rigtige babyudstyr. Udstyr til spædbørn kommer i mange kategorier og til mange forskellige situationer. Man taber let overblikket med alle de ting, der skal tænkes over og købes. Dette gælder i høj grad også babyudstyr til puslebordet!

I denne artikel giver vi derfor gode råd til, hvad man som forældre bør sørge for at have af pusleudstyr ved puslebordet eller puslekommoden. Det rigtige udstyr til baby, samt rigelige mængder af kærlighed fra mor og far, sikrer en glad og veltilfreds baby.

Det uundværlige pusleudstyr til puslekommoden

Vi går ud fra, at du allerede har investeret i en stærk og stabil puslekommode til at skifte babys bleer på. Hvis du endnu ikke har købt en puslekommode eller et puslebord, så kan du læse mere om pusleborde her.

Når du skifter ble på dit barn, så skal du altid sørge for at have en hånd på baby. Små, energiske og sprællende babyer kan i værste fald risikere at falde af puslebordet, hvis ikke du er opmærksom og har en hånd på baby. Derfor er det vigtigt, at alt det nødvendige udstyr er lige ved hånden ved puslebordet!

Listen her er, hvad vi mener er uundværligt pusleudstyr ved puslebordet:

  • Rene bleer
  • Blespand og bleposer
  • Rent, lunkent vand i et hovedhalefad
  • Babycreme og babysalve
  • Håndsprit til mor og far
  • Legetøj til baby
  • Hygiejneprodukter og plejesæt
  • Rent babytøj

Rene bleer er naturligvis en selvfølge, og det samme er en blespand, som nemt kan åbnes og lukkes. Husk, du let skal kunne lægge den snavsede ble af vejen i blespanden, mens du har en hånd på baby.

Mange forældre finder det også fordelagtigt at have adgang til lunkent vand ved puslebordet, når baby skal tørres. Et hovedhalefad er et todelt fad, som er ideelt til dette formål, når man vasker baby med en klud. Derved er der altid rent vand til babys hoved og vand til lille babys ”hale”.

Selvfølgelig bør der også være håndsprit til mor og far på puslebordet, så I hurtigt kan desinficere hænderne, hvis ikke I lige har mulighed for at vaske hænder i håndvasken med det samme.

Det er også en fordel, hvis der er lidt babylegetøj i form af en rangle, uro eller yndlingsbamse ved puslebordet. Legetøjet kan distrahere baby og gøre det nemmere for dig som forælder at arbejde ved puslekommoden. Endelig er det en fordel også at have hygiejneprodukter og diverse babycremer klar ved puslebordet sammen med det rene babytøj.

Hvad er fordelen ved at skifte ble på en puslekommode?

Den klare fordel ved at skifte ble og vaske babys nedre dele på et puslebord eller puslekommode er, at man som forælder skåner sin ryg. Alternativet er at skifte ble på gulvet eller på sengen. Derved kan du nemt risikere at ende i en foroverbøjet position, som slider på din ryg. Se mere her om fordelene ved at bruge en puslekommode.

Det er også værd at være opmærksom på, at du godt kan regne med at skulle skifte ble rigtig meget. I barnets første år er det ikke usædvanligt at skulle skifte ble 6-7 gange om dagen eller mere! Samtidig skal du også være forberedt på at skulle løfte baby mange gange og holde om dit spædbarn. Derved slider du også mere på din ryg, især efterhånden som baby vokser sig større og tungere.

Med en puslekommode eller et puslebord kan du skifte ble på dit barn i en stående position. Derved sikrer du dig, at du skåner din ryg bedst muligt. Hvis du samtidig køber en god puslekommode, så kan den typisk også laves om til en egentlig tøjkommode, når baby ikke skal have skiftet ble længere. Derved er din puslekommode fremtidssikret.

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udstyr

Babyudstyr er kostbart – sådan får du råd

Udgivet

den

Mor kigger til barn i klapvogn

Tillykke, I er nu kommet til et stort øjeblik i jeres liv, graviditetstesten har vist et positivt resultat, og nu glæder I jer til at barnet kommer til verden, men nu rumsterer der en del overvejelser hos jer – for hvad skal man egentlig sørge for at få hjem inden barnet kommer til verden?

Lad os se det i øjnene, at få et barn koster en del penge, men når nu I er blevet forældre, hvem gider så have fokus på hvad tingene koster, selv om I før eller siden bliver nødt til at forholde jer til det, for selvfølgelig er det ikke nemt at fastslå 100% hvad et barn kommer til at koste, men det kan godt lade sig gøre at komme med et estimat.

En analyse viser at en pakke med det mest basale babyudstyr koster mellem 10.000 og 25.000, og det er mange penge, som I måske ikke lige kan magte at hive frem fra pungen, men det er der råd for.

Lån penge hos en anerkendt låneudbyder

Hos Fokuslån har I mulighed for at låne helt op til 300.000 hvis I har behov for det, med en løbetid på helt op til 10 år, og det uden at skulle stille sikkerhed for lånet, og der er ingen der blander sig i hvad I bruger pengene på.

Og hvem er Fokuslån så, jamen Fokuslån er en lånevirksomhed beliggende i Odense, og som står for finansieringen af dit lån sammen med 3C Retail A/S, der er dansk kundeservice, som I både kan ringe og maile til om nødvendigt.

Hvis I skal låne til at udstyre baby, så kan der lånes mellem 10.000 og 100.000 med løbetid på mellem 12 måneder og 120 måneder, og hvad koster lånet så? Jamen din specifikke ÅOP – altså lånets kilopris afgøres af hvor mange penge der lånes, og hvor lang tid lånet skal løbe.

Ved låneansøgning skal der naturligvis også laves en konkret og individuel kreditvurdering, som også vil have betydning for renten og omkostninger i øvrigt.

Rent formelt ligger ÅOP’en mellem 11,94% og 46,36%, så der er virkelig stor forskel i prisen på de enkelte lån, men I får altid besked om hvad lånet koster, inden den endelige accept afgives.

Hvordan søger I så om et lån?

Et lån søges online – direkte på siden og ved hjælp af ansøgers NemID, det vil sige at du med det samme kan identificere dig meget sikkert, men også at du kan få svar på din ansøgning med det samme.

Dog skal du huske at du ikke må være registreret i RKI når du skal låne penge hos Fokuslån, herudover skal du have fast bopæl i Danmark, og så naturligvis være i stand til at kunne stifte gæld – det vil sige at du skal være over 18 år.

Når du får godkendelse af et lån, så underskriver du med NemID, og herefter overføres pengene til din NemKonto, hvor du normalt har pengene inden for 24 timer på bankdage, men ofte går det langt hurtigere.

Hvis du ønsker at indfri lånet før tid, så kan du altid kontakte kundeservice og lave en aftale.

Læs videre

Udstyr

Find det helt rigtige babyudstyr

Udgivet

den

babyudstyr

Man skal aldrig gå ned på udstyr. Sådan forholder det sig i hvert fald i en krigssituation, men det kunne i og for sig lige så godt handle om det at have fået en lille ny. Når man står med en baby i armene, så er udstyret i hvert fald det sidste, man burde bekymre sig om. Det skal bare være der og være funktionsdygtigt, så man i stedet kan bruge al sin tid og energi på at være en god forælder.

Så snart man ved, at man venter sig et barn kan det derfor være fornuftigt at begynde at finde udstyr til babytiden, der passer til ens præferencer. Har man haft børn før, kan meget af det sikkert findes i kælderen, men hvis man ikke har prøvet det hele før, kan det godt gå hen og blive noget af en udgift. Desuden kan det faktisk også være svært at kende sine præferencer, samt hvad man egentlig mangler. Derfor kommer der nedenfor en guide til den nybagte forælder.

Hav komfort i centrum

Som nybagt forælder til en lille ny, vil du hurtigt komme til at sætte pris på al den stilhed, du kan få, og derfor er det også oplagt at opsøge udstyr med komfort i centrum. På den måde falder din nye baby hurtigere i søvn, og du er sikret mere stilhed. Det kan være alt lige fra en god barnevogn, som barnet kan vokse i helt op til tresårsalderen. Det kan imidlertid også være noget så simpelt som sutter, som kan blive helt essentielle for både babyens og forældrenes ve og vel.

Der findes imidlertid også babyudstyr, som måske er knap så åbenlyst. Det er for eksempel tilfældet med en såkaldt pusletaske. Sådan en vil du hurtigt opleve er enormt smart at eje. En pusletaske er ganske enkelt en taske, der kan indeholde bleer og andre fornødenheder, så du altid kan skifte en ble. Find dem her.

Hold babyen beskæftiget

Det kan også være en rigtig god ide at anskaffe sig noget legetøj. Det kan nemlig være med til at holde den lille ny beskæftiget, men det er faktisk også rigtig godt til at lære babyer motorik og kreativitet. Sørg derfor for at finde noget godt legetøj, som du godt tør at lade dit barn bide i samt noget der kan udfordre dem kreativt såvel som motorisk.

Læs videre

Udstyr

Få råd til alt babyudstyret

Udgivet

den

Køber babyudstyr

De fleste forældre kan hurtigt skrive under på, at oplevelsen af at dit nyfødte barn kommer til verden, er det største man som menneske kan opleve. Denne begivenhed vil utvivlsomt også afføde mange fantastiske øjeblikke i de efterfølgende år.

Når det så er sagt, skal det da heller ikke været nogen hemmelighed, at en baby og pasningen af denne ikke ligefrem er gratis. Babyudstyr koster penge, og der er mange ting der skal tages højde for, når man får sådan en lille ny. Så hvordan klarer man denne nye økonomiske udfordring, der lægger sig oven i de regninger og udgifter man allerede betaler? Hvis du læser videre her, vil du få nogen gode tips til, hvordan forøgelsen i familien ikke nødvendigvis behøver at give alt for store problemer i budgettet.

Babyudstyr koster

Om end en baby sjældent fylder så forfærdeligt meget rent fysisk, så tiltrækker den sig naturligvis en masse opmærksomhed og tid hos de ny vordende forældre, og der er uden tvivl en masse vaner og rutiner, der skal lægges om. Også på den økonomiske skala fylder en baby rigtig meget. Puslebord, barnevogn, babyseng og meget mere koster penge, for ikke at glemme de mere daglige udgifter som mad og bleer. Alt i alt kan det let gøre et ordentligt indhug i økonomien, og det skal man være forberedt på inden man står midt i det.

Hvis der er mulighed for det, så se om der ikke er enkelte punkter, hvor der kan spares lidt hist og her. Der er sikkert en veninde eller en kusine, der har en gammel barnevogn de ikke bruger mere, og mon ikke der også kan opsnuses noget brugt babytøj et eller andet sted. Så længe tingene fungerer som de skal, giver det glimrende mening at spare, hvor spares kan.

Lån penge til babyudstyr

Når der pludselig kommer en ny udgift, og det umiddelbart er svært at finde midlerne i budgettet, findes der heldigvis en løsning man kan vende blikket mod. Det er nemlig nemt og simpelt at finde gode muligheder for at optage lån online.

Der findes et hav af sider på nettet, der tilbyder hurtige og simple lån af forskellig slags. Selvfølgelig skal man altid kun optage et lån, hvis man har styr på økonomien, og ved at man ikke risikerer at ende i økonomisk uføre. Men i situationer som denne kan et hurtigt lån på nettet være med til at give lidt luft i budgettet, især i den tidligere periode, hvor mange af de større udgifter gerne befinder sig.

Dette skal du være opmærksom på, inden du låner

Et quicklån, der optages på nettet, adskiller sig fra det mere traditionelle banklån på mange måder. Hvor sidstnævnte kræver et stor baggrundstjek og en masse papirarbejde, inden du efter et godt stykke tid kan modtage dine lånte penge, så er der ikke de samme besværligheder forbundet med et quicklån. Quicklån er normalvis ret hurtige at gennemføre. De kræver få oplysninger og få spørgsmål fra udlånerens side, og som oftest modtager du pengene ret hurtigt.

Dog er der en hel del ting du skal være opmærksomme på, når du optager sådan et lån. Som med al ting på nettet, vil du finde sider der forsøger at snyde dig. Derfor gælder det om at holde øjnene åbne, og bevare sin kritiske tankegang, når man kigger de enkelte tilbud igennem.

Det kan også være blive en mulighed, at du skal låne mindre, end du faktisk tror. Du kan nemlig ofte spare penge ved at søge efter babyudstyr online. Du kan sammenligne tilbud og finde gode priser, hvis blot du bruger lidt tid online.

Det er dog ikke kun tilbud på babyudstyr, som du kan finde online. Du kan også sammenligne lånetilbud.

En afgørende faktor i hvilket lån der er det bedste for dig, er hvor renterne er de mindste. Da quicklån som regel er ret korte, og ikke kræver noget stort baggrundstjek, er renterne til gengæld ofte relativt høje, så det er vigtigt at være opmærksom på, at man finder et tilbud, hvor disse ikke er alt for høje. Med de mange forskellige tilbud der findes på nettet nu om dage, bør det dog være muligt at finde et der giver perfekt mening for dig.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk