Udstyr

Klæd dit barn på til fodboldkamp

Udgivet

den

Fodbold børn

Der er i dag mange børn, der går til en eller anden form for sport efter skoletid et par gange om ugen. Og længe har det været sådan, at særligt fodbold har været en yndet sportsgren blandt de mange børn. Og det med god grund. Det er nemlig en sportsgren, som de kan forholde sig til. Her kan du få lov til at bruge deres energi, mens de løber, det bedste de har lært rundt på banen. Derudover kan de også få lov til at bruge deres hoved til at udtænke nogle strategiske manøvrer, og derfor tilgodeser sporten to forskellige verdener på én og samme tid. For at få den helt rette og gode oplevelse med fodbolden er det dog vigtigt at have det rette udstyr.

Sørg for at beskytte dit barns fødder og ben under træning og kamp

Og det vigtigste, når man skal spille fodbold, er at have et par gode fodboldstøvler. De gør ikke bare det lettere for barnet at skyde helt korrekt til bolden, de gør også, at dit barns fødder får mere beskyttelse. Det kan nemlig godt gå en lille smule hårdt for sig ude på fodboldbanen nogle gange. Man kan komme til at skubbe hårdt til hinanden, løbe ind i hinanden, træde på hinanden eller vælte over hinanden, og det er alt sammen noget, der kan føre til skader i kroppen. Når man spiller fodbold, er fødderne og benene dog essentielle, og derfor er det vigtigt, at de får ekstra beskyttelse.

Fodboldstøvler sørger for, at man står fast på jorden og ikke skal frygte for at glide

Gode fodboldstøvler sørger også for, at man er solidt plantet på jorden. Ofte foregår en fodboldkamp ude på et stort grønt område, og det betyder, at det kan være let at synke ned i jorden med et par almindelige sko. Sådan er det dog ikke med fodboldstøvler, der er udstyret med nogle takker under selve skoen, som sørger for, at man står godt fast på jorden. På den måde kan man løbe rundt uden at glide og komme voldsomt til skade, og man giver derfor sit barn de bedste forudsætninger for at få en så god kamp og en så god oplevelse som det overhovedet er muligt.

Undgå skader i skinnebenene med gode benskinner

Derudover er det også vigtigt, at skinnebenene beskyttes. Når der skydes til bolden, er det ofte i en sådan højde, at ens skinnebenene er voldsomt udsatte. Derfor er det også vigtigt med et par solide benskinner, der kan tage det værste af stødet, hvis man skulle blive ramt. På den måde mindskes risikoen for benskader også, og man får lettere ved at give sig fuldt ud til spillet, fordi man ikke er bekymret for at komme til skade og komme til at få ondt efter kampen. Det rette udstyr til fodbold er derfor essentielt for spillet og for sikkerheden både for dit eget barns skyld, mens også for holdes og modpartens.

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Udstyr

Lej en DJ til teenagefesten

Udgivet

den

Dj spiller til fest på hans dj pult

Det åbner en helt ny verden for en, når man bliver forælder. Man skal pludselig til at tænke på et liv, der ikke er ens eget, og mange oplever, at de også føler sig ansvarlige og voksne på en helt anden måde. Man skal til at lære om legetøj, sutteflasker, og hvordan i al verden man skifter en ble. Når man har lært den slags ting, er det dog ikke ensbetydende med, at man nu har mestret det med at have et barn. De vokser nemlig utroligt hurtigt, og der går ikke langt tid, før de skal lære at gå, læse og få venner henne i skolen. Det er alt sammen enormt vigtige evner for et barn på vej mod at blive en voksen, som det i et eller andet omfang er dit ansvar som forælder at lære videre til dit barn. Så længe de er i den alder, skal du dog bare nyde, at de trods alt stadig søger råd og vejledning hos dig som deres forælder. Det varer nemlig ikke længe, før de bliver teenagere, med alt hvad det indebærer.

Derfor bør du møde dit barn på midten.

Netop i de år kan det faktisk være enormt vigtigt, at du, til trods for deres ønske, holder kontakten mellem jer ved lige og bliver ved med at være deres anker og kilde til vejledning. Også selvom det sandsynligvis vil være uønsket langt størstedelen af tiden. Dit barn vil glæde sig over det, når de engang kommer sikkert om på den anden side af teenageårene. Alt det her gælder ikke mindst, når det kommer til de teenagefester, som dit barn uvægerligt også vil komme til at ønske at holde såvel som at deltage i. Tænker du tilbage til dengang du var på den alder, havde du sikkert præcis samme ønske. Selvom man synes at det er både upassende og utrygt at lade sit barn feste på den måde, kan det dog være en god ide at møde dem på midten. Så undgår man nemlig et ungdomsoprør, der ender dårligt.

Lej DJ til festen

Hvis I som forældre har mod og lyst til det, kan det endda være en god ide at arrangere en teenagefest for jeres barn. Det vil dit barn sikkert sætte pris på, og derudover betyder det også, at I kan se lidt over skulderen på dem. Vil du gerne prøve at arrangere en teenagefest, er der et par ting der skal være i orden. De vil sandsynligvis være opsatte på alkohol af den ene eller anden art. Køb dem derfor gerne et par øldåser eller lignende. Lige så vigtigt er det dog med musikken. Det er den der holder stemningen i gang, og er festen lidt større, så lej dj. At lej DJ kan synes som meget, men hvis festen er større end 8 unge mennesker, kan det godt give mening. At lej DJ betyder nemlig, at man altid har den rette musik til den rette stemning. Har du altså mod på at møde din teenager på midten, så hold en fest for dem og lej DJ.

Læs videre

Udstyr

Babyudstyr er kostbart – sådan får du råd

Udgivet

den

Mor kigger til barn i klapvogn

Tillykke, I er nu kommet til et stort øjeblik i jeres liv, graviditetstesten har vist et positivt resultat, og nu glæder I jer til at barnet kommer til verden, men nu rumsterer der en del overvejelser hos jer – for hvad skal man egentlig sørge for at få hjem inden barnet kommer til verden?

Lad os se det i øjnene, at få et barn koster en del penge, men når nu I er blevet forældre, hvem gider så have fokus på hvad tingene koster, selv om I før eller siden bliver nødt til at forholde jer til det, for selvfølgelig er det ikke nemt at fastslå 100% hvad et barn kommer til at koste, men det kan godt lade sig gøre at komme med et estimat.

En analyse viser at en pakke med det mest basale babyudstyr koster mellem 10.000 og 25.000, og det er mange penge, som I måske ikke lige kan magte at hive frem fra pungen, men det er der råd for.

Lån penge hos en anerkendt låneudbyder

Hos Fokuslån har I mulighed for at låne helt op til 300.000 hvis I har behov for det, med en løbetid på helt op til 10 år, og det uden at skulle stille sikkerhed for lånet, og der er ingen der blander sig i hvad I bruger pengene på.

Og hvem er Fokuslån så, jamen Fokuslån er en lånevirksomhed beliggende i Odense, og som står for finansieringen af dit lån sammen med 3C Retail A/S, der er dansk kundeservice, som I både kan ringe og maile til om nødvendigt.

Hvis I skal låne til at udstyre baby, så kan der lånes mellem 10.000 og 100.000 med løbetid på mellem 12 måneder og 120 måneder, og hvad koster lånet så? Jamen din specifikke ÅOP – altså lånets kilopris afgøres af hvor mange penge der lånes, og hvor lang tid lånet skal løbe.

Ved låneansøgning skal der naturligvis også laves en konkret og individuel kreditvurdering, som også vil have betydning for renten og omkostninger i øvrigt.

Rent formelt ligger ÅOP’en mellem 11,94% og 46,36%, så der er virkelig stor forskel i prisen på de enkelte lån, men I får altid besked om hvad lånet koster, inden den endelige accept afgives.

Hvordan søger I så om et lån?

Et lån søges online – direkte på siden og ved hjælp af ansøgers NemID, det vil sige at du med det samme kan identificere dig meget sikkert, men også at du kan få svar på din ansøgning med det samme.

Dog skal du huske at du ikke må være registreret i RKI når du skal låne penge hos Fokuslån, herudover skal du have fast bopæl i Danmark, og så naturligvis være i stand til at kunne stifte gæld – det vil sige at du skal være over 18 år.

Når du får godkendelse af et lån, så underskriver du med NemID, og herefter overføres pengene til din NemKonto, hvor du normalt har pengene inden for 24 timer på bankdage, men ofte går det langt hurtigere.

Hvis du ønsker at indfri lånet før tid, så kan du altid kontakte kundeservice og lave en aftale.

Læs videre

Udstyr

Find det helt rigtige babyudstyr

Udgivet

den

babyudstyr

Man skal aldrig gå ned på udstyr. Sådan forholder det sig i hvert fald i en krigssituation, men det kunne i og for sig lige så godt handle om det at have fået en lille ny. Når man står med en baby i armene, så er udstyret i hvert fald det sidste, man burde bekymre sig om. Det skal bare være der og være funktionsdygtigt, så man i stedet kan bruge al sin tid og energi på at være en god forælder.

Så snart man ved, at man venter sig et barn kan det derfor være fornuftigt at begynde at finde udstyr til babytiden, der passer til ens præferencer. Har man haft børn før, kan meget af det sikkert findes i kælderen, men hvis man ikke har prøvet det hele før, kan det godt gå hen og blive noget af en udgift. Desuden kan det faktisk også være svært at kende sine præferencer, samt hvad man egentlig mangler. Derfor kommer der nedenfor en guide til den nybagte forælder.

Hav komfort i centrum

Som nybagt forælder til en lille ny, vil du hurtigt komme til at sætte pris på al den stilhed, du kan få, og derfor er det også oplagt at opsøge udstyr med komfort i centrum. På den måde falder din nye baby hurtigere i søvn, og du er sikret mere stilhed. Det kan være alt lige fra en god barnevogn, som barnet kan vokse i helt op til tresårsalderen. Det kan imidlertid også være noget så simpelt som sutter, som kan blive helt essentielle for både babyens og forældrenes ve og vel.

Der findes imidlertid også babyudstyr, som måske er knap så åbenlyst. Det er for eksempel tilfældet med en såkaldt pusletaske. Sådan en vil du hurtigt opleve er enormt smart at eje. En pusletaske er ganske enkelt en taske, der kan indeholde bleer og andre fornødenheder, så du altid kan skifte en ble. Find dem her.

Hold babyen beskæftiget

Det kan også være en rigtig god ide at anskaffe sig noget legetøj. Det kan nemlig være med til at holde den lille ny beskæftiget, men det er faktisk også rigtig godt til at lære babyer motorik og kreativitet. Sørg derfor for at finde noget godt legetøj, som du godt tør at lade dit barn bide i samt noget der kan udfordre dem kreativt såvel som motorisk.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk