Udstyr

Tag børnene med på telttur

Udgivet

den

Barn leger udenfor telt

Hverdagen i en børnefamilie kan nemt blive stresset. Hver morgen skal både børn og voksne ud af sengen og gøres klar til en ny dag. Alle skal ud ad døren, børnene skal afleveres i institution eller skole, og forældrene tager på arbejde. Når arbejdsdagen er slut, skal børnene hentes igen og fragtes hjem, hvor den står på aftensmad, bad og putning. Hvis man er heldig, kan man lige netop få tid til en times leg med børnene. Hvis du og din familie trænger til en pause fra det evige hamsterhjul, burde I overveje at trække stikket fuldstændigt og tage på telttur.

Kvalitetstid med ungerne

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til kvalitetstid med børnene. Som forælder er man ofte udkørt efter arbejde, og man ender måske lidt for ofte med bare at parkere børnene foran fjernsynet.

På en telttur er familien samlet på en helt anden måde end derhjemme. Der er ikke de samme distraherende elementer, og man er derfor i højere grad tvunget til at være sammen. Og lad os nu bare se det i øjnene: der er intet små børn hellere vil end at være sammen med deres forældre.

Lad skærmene blive hjemme

En telttur med familien er en oplagt mulighed for at tage en pause fra skærmene. Og det gælder også de voksne. Vi er efterhånden alle sammen slaver af vores smartphones, hvilket kan gå ud over vores forhold til vores børn og partner.

Når I skal afsted på telttur, kan I passende lade skærmene blive hjemme og i stedet fylde bilen med brætspil, bøger og bolde. Det er ikke bare utroligt hyggeligt, når hele familien samles om et spil. Det er godt for især de mindste børn at lære at vente på tur og følge regler. Når I alle sammen trænger til at komme ud og bevæge jer, kan I gå på opdagelse i naturen omkring jer. Der er som regel masser af muligheder for leg lige udenfor teltets lynlås.

Vælg det rigtige telt

Hvis teltturen skal blive en succes, som hele familien har lyst til at gentage, er det vigtigt at investere i det rigtige telt til jeres behov. Det kan helt sikkert være hyggeligt at klemme hele familien ind i et lille iglotelt, men det kunne måske være rart med lidt mere plads.

I dag findes der mange forskellige typer telte på markedet, så I kan helt sikkert finde ét, der passer til jer. Man kan bl.a. købe telte med flere rum, hvilket kan være en fordel, hvis man har små børn, der går tidligt i seng. Så kan børnene blive puttet i teltets ene rum, mens forældrene kan fortsætte aftenen i det andet.

Når I har fundet det rigtige telt til jeres families behov, er det bare med at komme afsted. En telttur er hyggeligt for hele familien, og der er rig mulighed for at skabe minder, som børnene vil huske resten af livet.

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Babyliv

Sådan kan du altid have dit barn tæt på dig

Udgivet

den

bæresele

Som moderne forældre vil man meget gerne have sit barn tæt på sig, så meget af tiden som muligt – samtidig med at man stadigvæk får lavet alle de ting i løbet af dagen, som man gerne vil nå.

Heldigvis er der er en del forskellige redskaber og teknologier, som vi kan benytte os af i dag, hvormed vi netop kan opnå dette. Læs med her og få nogle gode råd til, hvilke ting du bør anskaffe dig for, at du altid kan have dit barn tæt på dig.

Fastvikle eller bæresele?

I dag eksisterer der opfindelser som fastvikler eller bæreseler, som vi forældre kan benytte os af til altid at have barnet tæt på os. Med sådanne redskaber kan vi altid bære rundt på barnet, imens vi bevæger os rundt i verden og klare vores ærinder.

Vi kan for eksempel med en bæresele tage ud i byen for at handle ind og klare andre indkøb. Ofte er barnet meget roligt, så længe du som forælder er tæt på – og det er du netop når du har barnet i en bæresele eller fastvikler det til maven.

Samtidig har du også armene fri når du benytter en bæresele eller fastvikle. Det kan derfor være helt ideelt at benytte sådan en, når du gerne vil få lavet nogle ting samtidig med at du tager vare på dit barn.

Der er mange forskellige bæreseler at vælge imellem og det er derfor en god ide at kigge på de bedste bæreseler i test for bedre at finde frem til en god bæresele, som kan tjene ens formål. Du kan finde sådanne tests på nettet. Prøv alternativet også blot at kigge på nogle anmeldelser om hvilken fastvikle eller bæresele, der er den bedste ifølge kunderne.

Benyt babyalarm

Med en babyalarm kan du altid holde øje med, hvorvidt dit barn skulle vågne, mens det befinder sig inde på børneværelset i dets vugge og du befinder dig et andet sted i huset. Dette kan være meget godt at benytte, da du dermed kan tage ind på børneværelset og vise barnet at du er her, før det begynder at blive bekymret.

Hvis barnet vågner og føler, at det er helt alene inde på et mørkt børneværelse, kan det hurtigt blive en smule bange – og det ender som regel i gråd hvor det kan tage flere timer at trøste sit barn igen. Tag derfor i stedet disse grådanfald i optrækket og lyt til når barnet vågner inde i dets vugge. På den måde kan du undgå mange timers frustration senere, når barnet er helt utrøsteligt.

Gør børneværelset hyggeligt og komfortabelt for børn og voksne

I kommer nok også til at tilbringe meget tid på børneværelset. Det er derfor også meget vigtigt at man sørger for at der er pænt interiør til børneværelset. På den måde bliver værelset et rart sted at opholde sig. Og du kan indrette det, så både børn og voksne kan sidde komfortabelt.

Læs videre

Udstyr

Lej en DJ til teenagefesten

Udgivet

den

Dj spiller til fest på hans dj pult

Det åbner en helt ny verden for en, når man bliver forælder. Man skal pludselig til at tænke på et liv, der ikke er ens eget, og mange oplever, at de også føler sig ansvarlige og voksne på en helt anden måde. Man skal til at lære om legetøj, sutteflasker, og hvordan i al verden man skifter en ble. Når man har lært den slags ting, er det dog ikke ensbetydende med, at man nu har mestret det med at have et barn. De vokser nemlig utroligt hurtigt, og der går ikke langt tid, før de skal lære at gå, læse og få venner henne i skolen. Det er alt sammen enormt vigtige evner for et barn på vej mod at blive en voksen, som det i et eller andet omfang er dit ansvar som forælder at lære videre til dit barn. Så længe de er i den alder, skal du dog bare nyde, at de trods alt stadig søger råd og vejledning hos dig som deres forælder. Det varer nemlig ikke længe, før de bliver teenagere, med alt hvad det indebærer.

Derfor bør du møde dit barn på midten.

Netop i de år kan det faktisk være enormt vigtigt, at du, til trods for deres ønske, holder kontakten mellem jer ved lige og bliver ved med at være deres anker og kilde til vejledning. Også selvom det sandsynligvis vil være uønsket langt størstedelen af tiden. Dit barn vil glæde sig over det, når de engang kommer sikkert om på den anden side af teenageårene. Alt det her gælder ikke mindst, når det kommer til de teenagefester, som dit barn uvægerligt også vil komme til at ønske at holde såvel som at deltage i. Tænker du tilbage til dengang du var på den alder, havde du sikkert præcis samme ønske. Selvom man synes at det er både upassende og utrygt at lade sit barn feste på den måde, kan det dog være en god ide at møde dem på midten. Så undgår man nemlig et ungdomsoprør, der ender dårligt.

Lej DJ til festen

Hvis I som forældre har mod og lyst til det, kan det endda være en god ide at arrangere en teenagefest for jeres barn. Det vil dit barn sikkert sætte pris på, og derudover betyder det også, at I kan se lidt over skulderen på dem. Vil du gerne prøve at arrangere en teenagefest, er der et par ting der skal være i orden. De vil sandsynligvis være opsatte på alkohol af den ene eller anden art. Køb dem derfor gerne et par øldåser eller lignende. Lige så vigtigt er det dog med musikken. Det er den der holder stemningen i gang, og er festen lidt større, så lej dj. At lej DJ kan synes som meget, men hvis festen er større end 8 unge mennesker, kan det godt give mening. At lej DJ betyder nemlig, at man altid har den rette musik til den rette stemning. Har du altså mod på at møde din teenager på midten, så hold en fest for dem og lej DJ.

Læs videre

Udstyr

Babyudstyr er kostbart – sådan får du råd

Udgivet

den

Mor kigger til barn i klapvogn

Tillykke, I er nu kommet til et stort øjeblik i jeres liv, graviditetstesten har vist et positivt resultat, og nu glæder I jer til at barnet kommer til verden, men nu rumsterer der en del overvejelser hos jer – for hvad skal man egentlig sørge for at få hjem inden barnet kommer til verden?

Lad os se det i øjnene, at få et barn koster en del penge, men når nu I er blevet forældre, hvem gider så have fokus på hvad tingene koster, selv om I før eller siden bliver nødt til at forholde jer til det, for selvfølgelig er det ikke nemt at fastslå 100% hvad et barn kommer til at koste, men det kan godt lade sig gøre at komme med et estimat.

En analyse viser at en pakke med det mest basale babyudstyr koster mellem 10.000 og 25.000, og det er mange penge, som I måske ikke lige kan magte at hive frem fra pungen, men det er der råd for.

Lån penge hos en anerkendt låneudbyder

Hos Fokuslån har I mulighed for at låne helt op til 300.000 hvis I har behov for det, med en løbetid på helt op til 10 år, og det uden at skulle stille sikkerhed for lånet, og der er ingen der blander sig i hvad I bruger pengene på.

Og hvem er Fokuslån så, jamen Fokuslån er en lånevirksomhed beliggende i Odense, og som står for finansieringen af dit lån sammen med 3C Retail A/S, der er dansk kundeservice, som I både kan ringe og maile til om nødvendigt.

Hvis I skal låne til at udstyre baby, så kan der lånes mellem 10.000 og 100.000 med løbetid på mellem 12 måneder og 120 måneder, og hvad koster lånet så? Jamen din specifikke ÅOP – altså lånets kilopris afgøres af hvor mange penge der lånes, og hvor lang tid lånet skal løbe.

Ved låneansøgning skal der naturligvis også laves en konkret og individuel kreditvurdering, som også vil have betydning for renten og omkostninger i øvrigt.

Rent formelt ligger ÅOP’en mellem 11,94% og 46,36%, så der er virkelig stor forskel i prisen på de enkelte lån, men I får altid besked om hvad lånet koster, inden den endelige accept afgives.

Hvordan søger I så om et lån?

Et lån søges online – direkte på siden og ved hjælp af ansøgers NemID, det vil sige at du med det samme kan identificere dig meget sikkert, men også at du kan få svar på din ansøgning med det samme.

Dog skal du huske at du ikke må være registreret i RKI når du skal låne penge hos Fokuslån, herudover skal du have fast bopæl i Danmark, og så naturligvis være i stand til at kunne stifte gæld – det vil sige at du skal være over 18 år.

Når du får godkendelse af et lån, så underskriver du med NemID, og herefter overføres pengene til din NemKonto, hvor du normalt har pengene inden for 24 timer på bankdage, men ofte går det langt hurtigere.

Hvis du ønsker at indfri lånet før tid, så kan du altid kontakte kundeservice og lave en aftale.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk