Udstyr

Tag børnene med på telttur

Udgivet

den

Barn leger udenfor telt

Hverdagen i en børnefamilie kan nemt blive stresset. Hver morgen skal både børn og voksne ud af sengen og gøres klar til en ny dag. Alle skal ud ad døren, børnene skal afleveres i institution eller skole, og forældrene tager på arbejde. Når arbejdsdagen er slut, skal børnene hentes igen og fragtes hjem, hvor den står på aftensmad, bad og putning. Hvis man er heldig, kan man lige netop få tid til en times leg med børnene. Hvis du og din familie trænger til en pause fra det evige hamsterhjul, burde I overveje at trække stikket fuldstændigt og tage på telttur.

Kvalitetstid med ungerne

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til kvalitetstid med børnene. Som forælder er man ofte udkørt efter arbejde, og man ender måske lidt for ofte med bare at parkere børnene foran fjernsynet.

På en telttur er familien samlet på en helt anden måde end derhjemme. Der er ikke de samme distraherende elementer, og man er derfor i højere grad tvunget til at være sammen. Og lad os nu bare se det i øjnene: der er intet små børn hellere vil end at være sammen med deres forældre.

Lad skærmene blive hjemme

En telttur med familien er en oplagt mulighed for at tage en pause fra skærmene. Og det gælder også de voksne. Vi er efterhånden alle sammen slaver af vores smartphones, hvilket kan gå ud over vores forhold til vores børn og partner.

Når I skal afsted på telttur, kan I passende lade skærmene blive hjemme og i stedet fylde bilen med brætspil, bøger og bolde. Det er ikke bare utroligt hyggeligt, når hele familien samles om et spil. Det er godt for især de mindste børn at lære at vente på tur og følge regler. Når I alle sammen trænger til at komme ud og bevæge jer, kan I gå på opdagelse i naturen omkring jer. Der er som regel masser af muligheder for leg lige udenfor teltets lynlås.

Vælg det rigtige telt

Hvis teltturen skal blive en succes, som hele familien har lyst til at gentage, er det vigtigt at investere i det rigtige telt til jeres behov. Det kan helt sikkert være hyggeligt at klemme hele familien ind i et lille iglotelt, men det kunne måske være rart med lidt mere plads.

I dag findes der mange forskellige typer telte på markedet, så I kan helt sikkert finde ét, der passer til jer. Man kan bl.a. købe telte med flere rum, hvilket kan være en fordel, hvis man har små børn, der går tidligt i seng. Så kan børnene blive puttet i teltets ene rum, mens forældrene kan fortsætte aftenen i det andet.

Når I har fundet det rigtige telt til jeres families behov, er det bare med at komme afsted. En telttur er hyggeligt for hele familien, og der er rig mulighed for at skabe minder, som børnene vil huske resten af livet.

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Babyliv

Har din baby brug for noget blødt og naturligt at ligge på? Dette skal du prøve!

Udgivet

den

Lammeskind

Hvis du leder efter et naturligt leje til din baby, så kan det være, du skal prøve med langhåret lammeskind. Det er ikke lige det, alle bruger, men det er måske fordi, man ikke lige overvejer det som en mulighed. Langhåret lammeskind er dog utroligt dejligt for en baby og ligge på, og din baby vil opleve den ultimative komfort, når han eller hun placeret derpå.

Så hvis du leder efter noget lækkert, blødt og komfortabelt, som din baby kan ligge på, uden det får på kompromis med din stil, skal du da kigge nærmere på lammeskind.

Langhåret lammeskind i hjemmet

Langhåret lammeskind kan også bidrage positivt til indretningen i hjemmet. Man kan bruge langhåret lammeskind til mange ting. Du kan f.eks. placere det over en gammel stol, lægge det på gulvet eller andet. Der er mange muligheder med langhåret lammeskind – det er bare med at finde ud af, hvordan du har lyst til at bruge det. Så er det det måske ikke nødvendigt at nævne igen, at langhåret lammeskind er helt ideelt til babyer.

Giv din baby et naturligt leje

Det er dejligt at få noget naturligt ind i hjemmet. Det er så nemt at købe billige, kunstige møbler – og der er heller ikke noget i vejen med det. Et hjem kan bare hurtigt komme til at se lidt stift ud, og her kan du bryde med dette ved at pryde hjemmet med et langhåret lammeskind. Et langhåret lammeskind kan både bruges til at bidrage til indretning – og så sidder man også fantastisk på det.

Hvor lange er hårene på et langhåret skind?

Men hvor lange hår kan man så regne med, at et langhåret lammeskind har? Det er klart, at det ikke skal være alt for langt, da dette bliver besværligt i forhold til vedligeholdelse. Hårene på et langhåret lammeskind er cirka 5-7 cm i længden. Længden er naturligvis den samme over det hele, så skindet har et jævnt og smukt udseende.

Hvordan vedligeholder man langhåret lammeskind?

Når man skal vedligeholde sit langhårede lammeskind, så bør man støvsuge det omkring 3-4 gange om måneden. Det er, hvad du minimum burde gøre – og du kan også sagtens gøre det oftere. Særligt hvis din baby skal ligge på det. Når skindet begynder at se nulret ud, så er det også en god idé at børste det. Det er meget vigtigt, at du gør det forsigtigt, da skindet er et sårbart materiale. Det kan også være en god idé at vaske det engang imellem. Her er det alfa og omega, at man vasker det i hånden – og det er også vigtigt, at man bruger en uldsæbe, der indeholder lanolin. Hvis du vasker det i vaskemaskinen, så er der stor risiko for, at det går i stykker – så det skal du lade vær med.

Læs videre

Udstyr

Julegaveideer du kan give til din far

Udgivet

den

Familie hjælper hinanden med at hænge julestjerne op

Julen er en herlig tid. Især for børnene. For det er jo her de skal forkæles med gaver. Men måske skal man også huske engang imellem at hylde dem, som arbejder. Forældrene skal også have nogle dejlige gaver, så de ved at de er værdsat. Julen er tidspunktet hvor man kan give lidt tilbage igen. Det er tiden, hvor man kan vise dem, som har givet én alt, at man er taknemmelig. Men hvad giver man dem så? Hvor kvinder kan være gode til at komme med en ønskeseddel, der kan mænd være lidt et problem. Så hvad giver man egentlig far, hvis han ikke selv ved det?

Sådan finder du den perfekte julegave til far

Det er nemt bare at komme med nogle generelle ideer, som man tænker mænd vil kunne lide generelt. Men desværre er sandheden lidt mere kompliceret. Vi er nemlig alle forskellige og derfor kan vi have forskellige interesser. Noget den ene far ville elske, vil måske ikke gøre en anden far tilfreds. Derfor skal du også kende din far korrekt og kunne give ham noget, som han virkelig vil elske.

Så hvem er din far? Hvad kan han lide? Dette er et fint sted at starte, plus man kan nemt spørge ham, uden at han ved hvorfor du spørger. Man kan nemt spørge ind til folks interesser, uden at de tror det handler om deres gaver. Det nytter jo ikke noget at give en mand underbukser, som allerede har nok. Eller en ny græsslåmaskine til én som aldrig er i haven. Så tag dig tiden, så du kan lære far bedst at kende, så du kan give ham den bedste gave, som vil gøre ham til den lykkeligste far på kloden. Så kan julen gøre alle glade.

Julegave til faren, der har alt

Men nogle gange, så er man ude for, at det er svært at købe en julegave til far, fordi han allerede har købt det hele selv. Nogle folk har det jo bare med at købe alt de begærer, uden at tænke over de gaveproblemer, der så opstår. Hvad gør man så? Til trods for, hvad der stod tidligere, så er der faktisk visse gaver, man godt kan tillade sig at give alle fædre. Men man skal dog bare være sikker på, at de ikke lige har købt nye. For eksempel kan du give far en ny barbermaskine. De skal til tider udskiftes med bedre og nyere versioner, som disse kan man næsten aldrig får for mange af.

På samme måde kan man også give sin far mere shampoo, barberskum eller parfume. Og selvom disse er alle gode gaver, så er det vigtigt at følge punkt 1 for at gøre gaverne personlige. Det er ikke alle fædre, som vil elske at få mere shampoo, til trods for, at du nok skal bruge det på et tidspunkt. Du kender det måske selv, når du får sokker. Man kan godt bruge det, men det er ikke det mest spændende. Derfor er det vigtigt at kende personen, man giver en gave til!

Læs videre

Babyliv

Sådan kan du altid have dit barn tæt på dig

Udgivet

den

bæresele

Som moderne forældre vil man meget gerne have sit barn tæt på sig, så meget af tiden som muligt – samtidig med at man stadigvæk får lavet alle de ting i løbet af dagen, som man gerne vil nå.

Heldigvis er der er en del forskellige redskaber og teknologier, som vi kan benytte os af i dag, hvormed vi netop kan opnå dette. Læs med her og få nogle gode råd til, hvilke ting du bør anskaffe dig for, at du altid kan have dit barn tæt på dig.

Fastvikle eller bæresele?

I dag eksisterer der opfindelser som fastvikler eller bæreseler, som vi forældre kan benytte os af til altid at have barnet tæt på os. Med sådanne redskaber kan vi altid bære rundt på barnet, imens vi bevæger os rundt i verden og klare vores ærinder.

Vi kan for eksempel med en bæresele tage ud i byen for at handle ind og klare andre indkøb. Ofte er barnet meget roligt, så længe du som forælder er tæt på – og det er du netop når du har barnet i en bæresele eller fastvikler det til maven.

Samtidig har du også armene fri når du benytter en bæresele eller fastvikle. Det kan derfor være helt ideelt at benytte sådan en, når du gerne vil få lavet nogle ting samtidig med at du tager vare på dit barn.

Der er mange forskellige bæreseler at vælge imellem og det er derfor en god ide at kigge på de bedste bæreseler i test for bedre at finde frem til en god bæresele, som kan tjene ens formål. Du kan finde sådanne tests på nettet. Prøv alternativet også blot at kigge på nogle anmeldelser om hvilken fastvikle eller bæresele, der er den bedste ifølge kunderne.

Benyt babyalarm

Med en babyalarm kan du altid holde øje med, hvorvidt dit barn skulle vågne, mens det befinder sig inde på børneværelset i dets vugge og du befinder dig et andet sted i huset. Dette kan være meget godt at benytte, da du dermed kan tage ind på børneværelset og vise barnet at du er her, før det begynder at blive bekymret.

Hvis barnet vågner og føler, at det er helt alene inde på et mørkt børneværelse, kan det hurtigt blive en smule bange – og det ender som regel i gråd hvor det kan tage flere timer at trøste sit barn igen. Tag derfor i stedet disse grådanfald i optrækket og lyt til når barnet vågner inde i dets vugge. På den måde kan du undgå mange timers frustration senere, når barnet er helt utrøsteligt.

Gør børneværelset hyggeligt og komfortabelt for børn og voksne

I kommer nok også til at tilbringe meget tid på børneværelset. Det er derfor også meget vigtigt at man sørger for at der er pænt interiør til børneværelset. På den måde bliver værelset et rart sted at opholde sig. Og du kan indrette det, så både børn og voksne kan sidde komfortabelt.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk