Diverse

Få inspiration: 5 sjove gaver til drenge

Udgivet

den

drenge

Uanset om der er tale om fødselsdag eller jul, så kan det være svært at finde de helt rigtige gaver til børn. Det gælder også gaver til drengene. Herunder kan du dog få inspiration til 5 gaver til børn, som drengene helt sikkert vil synes er sjove.

Praktiske redskaber og værktøj

Fra en ret ung alder er børn opmærksomme på, at mor og far går på arbejde, og det er derfor også spændende for børnene selv at skulle følge trop. Det er ofte handyman eller arbejdsmand, som er favoritten. Her kan børnene nemlig få lov til at hamre, larme og ordne ting, hvilket de ofte synes er fantastisk. Der findes en lang række af legetøjsværktøj, som drengen kan ønske sig. Det kan være en god skruetrækker, en smart gul vest eller orange kegler til at markere et arbejdsområde. Det er også sjovt, fordi det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad de bygger.

Seje skydevåben

De fleste fædre vil sikkert nikke genkendende til at have leget soldat i krig som lille purk. Denne følelse, af at det er spændende at gå i kamp, har ikke ændret sig. Derfor er der mange drenge, som synes det er sjovt med skydevåben. Her kan en Nerf Gun eksempelvis anbefales, da barnet skyder med skumgummi patroner. Der findes også en masse forskellige Nerf Guns pakker – store som små, så der er også et spændende udvalg i forskellige prisklasser. Hvis du ikke er tryg ved, at skydevåben peges mod mennesker, så kan der også skydes efter mål som tomme dåser eller lignende.

En trampolin der giver motion

En virkelig sjov aktivitet er at hoppe på trampolin. Det giver også personen, som hopper, motion på en anderledes måde, og balanceevnen kommer virkelig på prøve. Det er blandt andet derfor, det er så god en gave til drengene i familien. Det er en af de gaver til børn, som viser, at børn ofte er gode til selv at finde på spændende lege, hvor det er sjovt at bruge det gyngende underlag i form af trampolinens net.

En hurtig løbecykel er populær

Der vil være fart over feltet med en løbecykel, løbemotorcykel eller et andet køretøj, som drengen kan bruge til transport. Det lægger op til sjove ræs i haven eller den nærmeste park. Der er så mange lege, der kan laves, når han bruger sin cykel, hvilket også er derfor, at det er end af de bedre gaver til børn. Måske knægten vil være politi, der jagter røvere eller lignende. En løbecykel giver stabilitet, og barnet vælter ikke lige så nemt. Det er en rigtig sjov gave, som også lærer barnet om balance. Modellen af cyklen er afgørende for, hvilken aldersgruppe den passer til.

En sej bil giver timer med sjov

Det ligger i mange drenges blod, at det er sjovt at lege med biler. Der kan gå mange sjove timer med, at drengen kravler rundt på gulvet med en bil i hånden. Det smarte ved denne gave er, at den kan tilpasses aldersgruppen. Er barnet helt lille, så er legetøjsbiler i træ måske et oplagt valg, mens lidt ældre drenge kan synes, at LEGO-biler er fantastiske. Ikke mindst er der nogle, der er gamle nok til at lege med biler, der er fjernstyret. Det er en af de fedeste gaver til børn.

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Diverse

Giv en oplevelsesgave for børn i mandelgave

Udgivet

den

Noget af det sjoveste ved juleaften er ”kampen” om mandelgaven. Der bliver øset store portioner ris a la mande på tallerkenen i håb om, at der gemmer sig en lille mandel. En mandel som bekendt udløser en gave.

Tit og ofte er mandelgaven bare ikke særlig spændende for børnene. Der er måske indkøbt noget chokolade, der smager bedst, hvis man er voksen. Eller så er mandelgaven en eller anden ligegyldig ting som ingen egentlig ønsker at få. Og det bidrager ikke just til en sjov juleaften.

Men hvad er så en god mandelgave for børn?

Måske en juletrøje til børn?

Mandelgaven bliver pludselig mere spændende

Oplevelsesgaven er oplagt at bruge som mandelgave, når der er børn tilstede. Der findes et væld af spændende oplevelsesgaver for børn, der faktisk ikke koster alverden. De koster i hvert fald ikke meget mere end traditionelle mandelgaver.

Ved at ”pakke en oplevelse ind” som mandelgave bliver det pludselig meget mere spændende at se, hvem der er så heldig at få mandlen. For en oplevelse kan jo være alt muligt. Hos en af udbyderne anbefaler de for eksempel et flødebollekursus som mandelgave.

Oplevelser glemmes ikke om et par måneder

Oplevelser er generelt gode at give i gave. Hvorfor, tænker du? Fordi de ikke bliver glemt om et par måneder som typiske mandelgaver gør. Og hvis mandelgaven er chokolade, så er den glemt, når den er spist.

Ved at give en oplevelsesgave – for eksempel et flødebollekursus – så kan du vide dig sikker på, at gavemodtageren vil huske det i mange år frem. På den måde kommer mandelgaven til at spille en større og sjovere rolle juleaften – og det er kun godt, hvis du spørger os.

Læs videre

Diverse

Når baby skal sove godt

Udgivet

den

lille barn sover i sin seng

Skal du snart være forælder, eller har du måske lidt svært ved at finde ud af, hvordan din nuværende baby kommer til at sove godt? Du kender sikkert de mest almindelige råd med at baby altid skal ligge på ryggen, når den skal sove, så der er mindre risiko for vuggedød. Dog er der også nogle få ting, du kan gøre, så din baby sover godt om natten eller i løbet af sine lure. Læs med her i artiklen og få nogle gode tips – for eksempel med den rigtige babydyne og med en god tremmeseng.

Den rigtige babydyne

Det første du kan gøre for at få din baby til at sove godt, er at sørge for, at han eller hun har den rigtige babydyne. Det er rigtig vigtigt, at din baby ikke får det for varmt med sin babydyne, når han eller hun skal sove. Dette er fordi, at babyer ikke selv kan regulere deres kropstemperatur særlig godt selv. Og de kan ikke komme af med overskydende sved fra babydynen, som jo er den måde, vi mennesker regulerer vores temperatur på. Om sommeren skal din baby gerne bruge en let babydyne eller slet ingen babydyne, så han eller hun ikke overopheder. Om vinteren må baby gerne have en lidt varmere babydyne, da det i denne sæson er koldere. Undgå dog at pakke baby ind i sin babydyne, så baby kan få luft til sin krop. Sørg for at temperaturen i værelset, babyen skal sove i, er cirka på 18 grader celsius.

Vælg den rigtige tremmeseng

Det andet du kan gøre for at få din baby til at sove godt, er at finde den helt rigtige tremmeseng til ham eller hende. Madrassen i den valgte tremmeseng skal gerne være fast, så baby ikke falder for meget ned i madrassen og på den måde, kan få det for varmt eller ikke kan bevæge sig ordentligt. Husk også at din tremmeseng skal være i samme rum som jer i minimum 6 måneder fra fødslen, da du her nemmere kan opdage, hvis din baby har det for varmt eller har problemer med at sove. Så kan du altid sætte din tremmeseng ind på babys eget værelse, når han eller hun er gammel nok. Husk også at en tremmeseng ikke er optimal til en nyfødt baby, som godt kan lide at have noget tæt omkring sig, da det minder dem om at være tilbage i din trygge mave. Her kan du købe en babynest, så din baby kan være tryg hele natten igennem i sin tremmeseng. Du kan finde en tremmeseng på dette link: https://www.tremmesengen.dk.

Godt at huske

Der er nogle ting, man skal huske, når man skal være forælder. Lad ikke dit barn sove i autostolen for længe, da nyfødte ikke har godt af at sidde for meget op. Sørg for at lege og pusle med dit barn fra både højre og venstre side, så barnet ikke får ondt i nakken. Lad din baby ligge på maven lige efter, du har skiftet ham eller hende, så baby kan styrke sine nakkemuskler. Dette er også godt for babys motoriske evner.

Læs videre

Diverse

Skab en børnevenlig have

Udgivet

den

leger

Når man får børn er der selvsagt rigtig meget der ændre sig . Det gælder både på det helt personlige plan, men det gælder også meget af det praktiske i hverdagen. Man får først og fremmest en helt anden rytme og det er ligesom nogle andre ting man lægger vægt på. En af de ting de fleste gør, er at indrette haven lidt efter det. Simpelthen ved at skabe en børnevenlig have. Det kan måske være i form af fodboldmål eller en sandkasse. Det kan måske også være ved at få en trampolin. Det er noget som mange børn godt kan lide.

Find frem til den rette

Hvis man har besluttet sig for, at man skal til at have en trampolin i haven, så er det ikke bare at køre ud at købe en. Der er nemlig både forskel i størrelse og kvalitet. Det vil derfor være godt, hvis man lige sætter sig lidt ind i det på forhånd, så man sikrer sig, at man finder den der egner sig bedst. Det kan eksempelvis være, at man ikke lige behøver den største og den dyreste trampolin, hvis man har små børn. Det er den slags overvejelser, som man bør gøre sig på forhånd.

Spørg kollegaer og venner

Det kan altid være godt at få nogle råd fra kolleger og venner. Det gælder også når det kommer til trampoliner. Man kender formentlig nogen der selv har eller har haft trampolin. Hvis det er tilfældet, så er det bare med at spørge dem til råds. Du kan eksempelvis høre dem om, hvor de købte deres henne, og hvilken størrelse den har. Man kan også overveje, om man vil have trampolinen gravet ned i haven, så den ikke ”fylder” så meget. Det er noget, der kan være godt at vide på forhånd, så man kan få lavet det nødvendige forarbejde.

Vent på det rette tilbud

Det er altid godt hvis man købe på tilbud. Det er desværre ikke altid en mulighed, men man kan ofte gøre en god handel, hvis man bare er opmærksom på diverse tilbudsaviser. Her kan man nemlig se om man kan gøre en god handel. Diverse kæder konkurrerer nemlig på prisen, så der vil løbende være kampagner og udsalg. Det er bare med at udnytte det, når man måtte få muligheden for det. Det er i hvert fald noget, som sagtens kan være værd at vente på.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk