Diverse

Få inspiration: 5 sjove gaver til drenge

Udgivet

den

drenge

Uanset om der er tale om fødselsdag eller jul, så kan det være svært at finde de helt rigtige gaver til børn. Det gælder også gaver til drengene. Herunder kan du dog få inspiration til 5 gaver til børn, som drengene helt sikkert vil synes er sjove.

Praktiske redskaber og værktøj

Fra en ret ung alder er børn opmærksomme på, at mor og far går på arbejde, og det er derfor også spændende for børnene selv at skulle følge trop. Det er ofte handyman eller arbejdsmand, som er favoritten. Her kan børnene nemlig få lov til at hamre, larme og ordne ting, hvilket de ofte synes er fantastisk. Der findes en lang række af legetøjsværktøj, som drengen kan ønske sig. Det kan være en god skruetrækker, en smart gul vest eller orange kegler til at markere et arbejdsområde. Det er også sjovt, fordi det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad de bygger.

Seje skydevåben

De fleste fædre vil sikkert nikke genkendende til at have leget soldat i krig som lille purk. Denne følelse, af at det er spændende at gå i kamp, har ikke ændret sig. Derfor er der mange drenge, som synes det er sjovt med skydevåben. Her kan en Nerf Gun eksempelvis anbefales, da barnet skyder med skumgummi patroner. Der findes også en masse forskellige Nerf Guns pakker – store som små, så der er også et spændende udvalg i forskellige prisklasser. Hvis du ikke er tryg ved, at skydevåben peges mod mennesker, så kan der også skydes efter mål som tomme dåser eller lignende.

En trampolin der giver motion

En virkelig sjov aktivitet er at hoppe på trampolin. Det giver også personen, som hopper, motion på en anderledes måde, og balanceevnen kommer virkelig på prøve. Det er blandt andet derfor, det er så god en gave til drengene i familien. Det er en af de gaver til børn, som viser, at børn ofte er gode til selv at finde på spændende lege, hvor det er sjovt at bruge det gyngende underlag i form af trampolinens net.

En hurtig løbecykel er populær

Der vil være fart over feltet med en løbecykel, løbemotorcykel eller et andet køretøj, som drengen kan bruge til transport. Det lægger op til sjove ræs i haven eller den nærmeste park. Der er så mange lege, der kan laves, når han bruger sin cykel, hvilket også er derfor, at det er end af de bedre gaver til børn. Måske knægten vil være politi, der jagter røvere eller lignende. En løbecykel giver stabilitet, og barnet vælter ikke lige så nemt. Det er en rigtig sjov gave, som også lærer barnet om balance. Modellen af cyklen er afgørende for, hvilken aldersgruppe den passer til.

En sej bil giver timer med sjov

Det ligger i mange drenges blod, at det er sjovt at lege med biler. Der kan gå mange sjove timer med, at drengen kravler rundt på gulvet med en bil i hånden. Det smarte ved denne gave er, at den kan tilpasses aldersgruppen. Er barnet helt lille, så er legetøjsbiler i træ måske et oplagt valg, mens lidt ældre drenge kan synes, at LEGO-biler er fantastiske. Ikke mindst er der nogle, der er gamle nok til at lege med biler, der er fjernstyret. Det er en af de fedeste gaver til børn.

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Diverse

December er lige om lidt – hyg dig med familien

Udgivet

den

Familie ser julekalender

Undgå julestressen og start i god tid. Allerede nu, kan du med stor fordel gå i gang med forberedelserne. Du kan starte med julegaveindkøb, julemaden og julegodterne. Hvis du har børn som får pakkekalender eller adventsgaver, bør disse også blive færdige. Julen handler ikke kun om gaver og god mad, men også kærligheden til sine nærmeste. Derfor er det vigtigt, at du selv husker at nyde julen i stedet for at stresse over den. Uanset om du er klar eller ej, ankommer den 24. december alligevel.

Bag med familien

Der skal garanteret bages julesmåkager, klejner og andre lækkerier. Inddrag gerne børnene i bagerierne, de vil det så gerne hvis de får lov. Mens I bager, kan I med stor fordel spille julemusik. Det er med til at løfte humøret og stemningen samtidig med det reducere stressniveauet. I kan med stor fordel, når bagningen er færdig, varme nogle æbleskiver og gløgg som en god afslutning på dagens strabadser.

Juletræ

Hvis man gerne vil hygge lidt ekstra, bør man tage til en julestue. Her er der mulighed for at købe et juletræ. Nogle steder kan man selv fælde sit eget træ, hvilket de fleste synes er hyggeligt. Når træet skal indenfor og stå, skal der gerne pynt på. Hvis I ikke selv har en masse juletræspynt, kan i med stor fordel snuse rundt i julestuernes juleafdeling. Her er der mulighed for at købe alverdens julepynt, både til juletræet men også til resten af huset.

Husk det skal være sjovt

De senere år, er det begrænset hvad sne der har været. Men når sneen igen ankommer, bør I tage kælken med på tur. Her øges humøret, ved at lave noget andet end det man plejer. Selvom man er voksen og har børn, kan man sagtens tage en tur på kælken ned af bakkerne. Børnene vil synes det er sjovt når mor eller far suser rundt. Hvis I sammen som familie, laver disse oplevelser gør I også julen til noget særligt for jeres børn. Dette har stor betydning for deres syn på julen, når de bliver ældre.

Se julekalendere sammen

Familiehygge er vigtigt. Se julekalenderen sammen med dine børn. Der er julekalendere til rådighed på samtlige kanaler. Find den eller dem der passer bedst til jer. Her bør I sammen sætte jer ned og se dem. Familiehygge er vigtigt, og det bliver endnu mere hyggeligt når der er sammenhold og kærlighed indenfor husets fire vægge. I sidste ende, er det jo det julen handler om. Lys, glæde, kærlighed og varme.

Selvom der er mange gøremål, så er det okay hvis man også selv tager en pause. Hvis ikke julekalenderen er pause nok, kan I gå hen i det kreative hjørne. Lav jeres egen juleklip, hæng hjemmelavet guirlander op i hele huset. Det er ikke sikkert det er det flotteste, men det er måske det der kommer til at betyde mest, da I sammen har lavet det. Hold juletraditionerne ved lige. Lær børnene hvorfor julen er vigtig og betydningsfuld.

Læs videre

Diverse

Søde plakater til barnets værelse

Udgivet

den

baby værelse

Børn blandt de helt store drømmere. Deres sind er så rene og enkle og derfor kan de influeres på bedste vis. Deres fantasi kan få fri leg og deres sind udvikle sig. De er i stand til at forestille sig det usandsynlige og tænke det umulige. De er ikke begrænset på samme måde som voksne er. Derfor er der også som forældre vigtigt at tage vores job at opmuntre og give plads til disse skønne træk hos vores børn.

Giv dit barn de rette rammer med kunst på væggene
Børn absorberer alt fra farver til former, tegn, bevægelser og lyde. Dette er alt sammen med til at hjælpe til med at styrke deres kognitive færdigheder samt de didaktiske.
Smuk og spændende kunst for børn skaber altså derfor en god og legende baggrund for det fortryllende eventyr af en udvikling som de skal igennem.

De skønne dyr på plakat

Dyr er vores børns tillidsfulde ledsagere og mange af os husker vores kæledyr som det bedste i hele vores tilværelse. Selvom i måske ikke har i tankerne at anskaffe et kæledyr lige nu, kan i stadig få de små venner med i barnets live igennem smukke plakater.

Du kan vælge plakater med dit barns ultimative yndlingsdyr, en plakat med dyr fra de historier og fortællinger dit barn kender og elsker eller en lærerig oversigt over forskellige slags dyr.

Vælg plakater til dit barn ud fra farver

Farver har en stor indvirkning på børn og faktisk også voksne i alle aldre, derfor er det bestemt ideelt at hænge plakater op på børneværelset som kan give et farverigt indtryk. Dette kan du gøre ved at lade dit barn være med til at bestemme de farver der gør dem glade, eller måske deres yndlingsfarver. Du kan også være kreativ og vælge en lille plakat i en hver af rengbuens flotte farver og hænge dem op i den selv samme rækkefølge. Mulighederne er talrige.

Plakater fra Minida.dk, som holder i mange år

Ønsker du at give dit barn muligheden for at tage nogle af deres barndomsminder med videre ind i voksenlivet, er det ikke de nuttede dyr de vil hænge op når de flytter hjemmefra. Her vil det være bedre med en lækker plakat med et verdenskort på fra Minida.dk. Dette verdenskort kan have et lærerigt omdrejningspunkt, det kan markere hvor i har rejst henne og giver forståelse for hvordan vores verden høre sammen. Ud over verdenskortet, kan det også være en plakat med en særlig betydning fra den by de er født og opvokset i.  Sidst men ikke mindst vil en plakat med jeres familietræ være noget der kan få stor værdig for dem og forståelse for deres egen slægt. Det kan også være en flot illustration af familiemedlemmer eller huset hvor i bor, der kan pryde væggene nu og senere hen i livet. Det gode ved plakater er, at de for det første er mere pris venlige end malerier og så er de super nemme at opbevarer i et rør, så de er klar til at blive hængt op igen på et tidspunkt.

Læs videre

Diverse

Sådan forbereder du dig på din rejse med børn

Udgivet

den

rejse med børn

Når først rejsefeberen har meldt sig, og man sidder ved computeren og finder om afbudsrejser til Bangkok, er det nemt at blive revet med af gode ideer til ferien. Du kan planlægge den mest fantastiske tur med hele familien, og finde en masse i skal opleve sammen. Men hvad er realistisk at forvente, når du rejser med dine børn?

Forbered dig på en anderledes tur

Det er fantastisk at rejse som ung. Man er fri  til at besøge alle de steder man gerne vil se og rejse lidt på må og få. Man er hverken bundet af meget bagage eller alt for mange andres meninger om, hvad der skal ske på turen. Rejsen med børn er en anden historie og det kræver først og fremmest, at du forbereder dig selv – langt mere end børnene – på, hvad du kan forvente af jeres rejse.

Børnene skal ikke bestemme turen, men du er alligevel nød til at tage hensyn til deres behov. Små børn er ikke gode til at rejse langt. Afbudsrejsen til Bangkok i to uger er en stor mundfuld for et barn under seks, der alligevel synes at en strand i Spanien eller på Lolland er præcis lige så god. De lidt ældre børn kan til gengæld sagtens klare turen.

Forbered dig selv på et mere afslappet skema end normalt. Planlæg små ture, ikke hele dage. Har du helt små børn, kan du ikke forvente at de spiser og sover på samme tid som normalt. Forsøg at holde på rutinerne så tingene føles så normalt som det er muligt, men forbered dig på ekstra gråd. Fra de lidt ældre skal du forvente forsinkelser, ekstra mange uheld, og overtrætte børn. Rust dig med tålmodighed og skru ned for dine egne forventninger til, hvad i skal nå.

Få det bedste ud af jeres tid

Lad dig ikke skræmme af de ekstra udfordringer du måske kommer til at møde, når du tager dine børn med på ferie. Det er vitigt både for dig selv og dine børns skyld, at du bevarer roen og tager tingene lidt mere som de kommer. Slap lidt mere af end du normalt gør og vis børnene, at uheld og uforudsete hændelser ikke er noget at være bange for. Hold den positive attitude, selv når der er noget i har glemt, eller planerne går helt i vasken. Din attitude smitter af på børnene.

Nyd den tid i har sammen. Familieferier kan være helt fantastiske, når man lader sig selv nyde de små og store øjeblikke med børnene. Lad hverdagen ligge, og sørg for at dele opgaverne med kæresten, så det er til at overskue for jer begge to. Tag en eftermiddag eller aften fri hver til bare at shoppe eller drikke et glas vin i fred og ro, og nyde destinationen på egen hånd.

En tur til Bangkok kan være fristende, og men tænk på om familien er klar til så lang en tur. Hvis ikke i har rejst før, er en kortere tur i Danmark eller Europa mere overskuelig. Ferier er fantastisker og gode for alle, så længe der bliver taget hensyn.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk