Legetøj

Sådan printer du sjove opgaver og malebøger ud til børnene

Udgivet

den

Barn maler i malerbog

Det er ikke nogen hemmelighed, at det til tider kan være hårdt at være forældre. Med det store ansvar følger der nemlig også et behov for at være kreativ. Når børnene er hjemme og ikke lige vil lade sig underholde ved deres legetøj, er det nemlig dit ansvar som mor eller far at sørge for at finde noget, som dine børn kan lade sig aktivere ved.

Og det er ikke altid helt let – og det især ikke, hvis du selv er optaget af for eksempel arbejde eller nogle af hverdagens trivialiteter.

Som forælder er du nødt til at være opfindsom

Derfor er du nødt til at være opfindsom. Og heldigvis er der tit rigtig meget inspiration at finde og hente online. Her vil du kunne finde masser af små og sjove aktiviteter, som du kan sætte dine børn i gang med og mange af disse indebærer et kreativt element.

Når det kommer til det at være kreativ, er der nemlig ofte tale om sysler, som børnene kan hygge sig med i lang tid ad gangen, og så er det også samtidig noget, der er sundt og med til at udvikle dem. Det gælder for eksempel deres evne til at lære, deres motorik, deres kreativitet og deres fantasi.

Derfor er det en fordel med kreative sysler

Og netop derfor kan det være, at du lige nu er på udkig efter noget kreativt, som dine børn kan underholde sig selv med, mens du får styr på hverdagen. Og heldigvis for dig er der især rigtig mange forskellige sjove opgaver og malebøger, som du kan finde online.

Det kan for eksempel være skoleopgaver, der på en sjov måde sørger for god læring til dine børn, og det kan være fantasifulde malebøger, der sørger for masser af kreativitet og fantasi.

Uanset hvad du leder efter, så kan du finde det online.

Find din nye printer og printerpatroner online

Du skal dog bare have det printet ud, før dine børn virkelig kan få det bedste ud af det. Og til det er der behov for en god printer og nogle printerpatroner. Det skal være en pålidelig maskine, der sørger for, at det er både hurtigt og let for dig at printe opgaverne og malebøgerne ud til dine børn, så hverdagen kommer til at køre på skinner.

Og derfor bør du tage et kig online, hvor du finder et større udvalg af gode printere. Det kan for eksempel være en model fra de anerkendte brand, Brother, er den helt rette maskine for dig.

Køb printerpatroner hos Tonerland

Herefter skal du selvfølgelig også altid sørge for at have nogle nye printerpatroner liggende i hjemmet, så det er sikret, at der rent faktisk kan printes noget ud på papiret. Det kan du også finde online – og det endda til en rigtig god pris.

Tag for eksempel et kig inde for hos tonerland.dk, hvor du finder alt du skal bruge lige fra printer og printerpatroner til tonere og andet udstyr, der sørger for en god oplevelse med dine udprint.

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Diverse

Få inspiration: 5 sjove gaver til drenge

Udgivet

den

drenge

Uanset om der er tale om fødselsdag eller jul, så kan det være svært at finde de helt rigtige gaver til børn. Det gælder også gaver til drengene. Herunder kan du dog få inspiration til 5 gaver til børn, som drengene helt sikkert vil synes er sjove.

Praktiske redskaber og værktøj

Fra en ret ung alder er børn opmærksomme på, at mor og far går på arbejde, og det er derfor også spændende for børnene selv at skulle følge trop. Det er ofte handyman eller arbejdsmand, som er favoritten. Her kan børnene nemlig få lov til at hamre, larme og ordne ting, hvilket de ofte synes er fantastisk. Der findes en lang række af legetøjsværktøj, som drengen kan ønske sig. Det kan være en god skruetrækker, en smart gul vest eller orange kegler til at markere et arbejdsområde. Det er også sjovt, fordi det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad de bygger.

Seje skydevåben

De fleste fædre vil sikkert nikke genkendende til at have leget soldat i krig som lille purk. Denne følelse, af at det er spændende at gå i kamp, har ikke ændret sig. Derfor er der mange drenge, som synes det er sjovt med skydevåben. Her kan en Nerf Gun eksempelvis anbefales, da barnet skyder med skumgummi patroner. Der findes også en masse forskellige Nerf Guns pakker – store som små, så der er også et spændende udvalg i forskellige prisklasser. Hvis du ikke er tryg ved, at skydevåben peges mod mennesker, så kan der også skydes efter mål som tomme dåser eller lignende.

En trampolin der giver motion

En virkelig sjov aktivitet er at hoppe på trampolin. Det giver også personen, som hopper, motion på en anderledes måde, og balanceevnen kommer virkelig på prøve. Det er blandt andet derfor, det er så god en gave til drengene i familien. Det er en af de gaver til børn, som viser, at børn ofte er gode til selv at finde på spændende lege, hvor det er sjovt at bruge det gyngende underlag i form af trampolinens net.

En hurtig løbecykel er populær

Der vil være fart over feltet med en løbecykel, løbemotorcykel eller et andet køretøj, som drengen kan bruge til transport. Det lægger op til sjove ræs i haven eller den nærmeste park. Der er så mange lege, der kan laves, når han bruger sin cykel, hvilket også er derfor, at det er end af de bedre gaver til børn. Måske knægten vil være politi, der jagter røvere eller lignende. En løbecykel giver stabilitet, og barnet vælter ikke lige så nemt. Det er en rigtig sjov gave, som også lærer barnet om balance. Modellen af cyklen er afgørende for, hvilken aldersgruppe den passer til.

En sej bil giver timer med sjov

Det ligger i mange drenges blod, at det er sjovt at lege med biler. Der kan gå mange sjove timer med, at drengen kravler rundt på gulvet med en bil i hånden. Det smarte ved denne gave er, at den kan tilpasses aldersgruppen. Er barnet helt lille, så er legetøjsbiler i træ måske et oplagt valg, mens lidt ældre drenge kan synes, at LEGO-biler er fantastiske. Ikke mindst er der nogle, der er gamle nok til at lege med biler, der er fjernstyret. Det er en af de fedeste gaver til børn.

Læs videre

Legetøj

5 lækre stykker babylegetøj

Udgivet

den

Baby legetøj

Står du overfor at skulle være forædler, og er du derfor på nuværende tidspunkt i gang med at planlægge, hvordan du vil forholde dig til den store ændring, som der snart kommer til at ske i dit liv? Så er det sikkert allerede nu gået op for dig, hvor mange ting, som du pludselig skal forholde dig til, hvor mange valg, som det er vigtigt, at du pludselig tager, og hvor mange andre beslutninger, som du pludselig er den, der er mest ansvarlig for. Det er noget, der kan virke meget overvældende, men alligevel er det også meget spændende, idet det vidner om, at du snart kommer til at opleve den største kærlighed i dit liv i form af et barn, som du er med til at bringe til verden.

Sådan forbereder du dit hjem på barnets ankomst

Med det sagt er der dog også mange ting, som der skal forberedes og gøres klar, før den lille nye melder sin ankomst. Og det med god grund. For med sig bringer den nemlig også store forandringer i form af den måde, som dit hjem ser ud på. For det første skal du gerne gå rundt og fjerne alle de ting, som babyen kan komme til skade ved. Det betyder, at du skal afskærme skarpe kanter på for eksempel borde, som der sidder i hovedhøjde, du skal fjerne tunge ting, der kan rives ned fra hylderne og lande på barnet, og du skal afskærme de steder, hvor barnet ikke må færdes det være sig for eksempel i nærheden af varme ting som brændeovne og trapper.

Du kan lige så godt vænne dig til masser af rod og hjørner, der er fyldte med ting

Med det sagt kan du også lige så godt forberede dig på det store rod, som dit hjem snart bliver udsat for – og måske er det allerede ved at ske. Med sig kommer et barn nemlig med masser af legetøj og andet udstyr, som der pludselig kommer til at fylde rundt omkring id it hjem. Før du ved af det, bugner dit gulv af legetøj, mens hvert et hjørne er fyldt op med ting, som du ellers ikke lige ved, hvor du skal placere. Du kan således lige så godt finde kasser, hylder og skuffer frem, for du kommer helt sikkert til at skulle bruge dem, således du kan bringe lidt orden på de mange ting, der pludselig vælter ind ad din dør.

Alle børn bør lære at lægge puslespil og derved forbedre deres motorik

Og der er især fem stykker legetøj, som ethvert barn bør have glæden af at opleve. For det første skal alle børn forsøge sig frem med nogle former for puslespil. Og det med god grund. For det første er de ofte fyldte med flotte motiver i smukke farver. Og det kan føre til en fantasi, der er en smule finurlig. Med det sagt kan et puslespil være med til at øge fantasien og dermed også kreativiteten hos et barn. Derudover er det også med til at forbedre motorikken, idet barnet lærer, hvordan de forskellige brikker skal hænge sammen, således de kommer til at udgøre en smuk helhed.

Med et løbehjul oplever barnet glæderne ved den udendørs leg, når fantasien får frit løb

For det andet skal ethvert barn, når det bliver lidt ældre også kende til glæden ved et løbehjul. Der er nemlig ikke noget, der er sjovere og meget mere uforpligtende end at suse ned ad gaderne med alt den fart, som man kan få med det ene ben. Pludselig oplever man nemlig, hvordan man er en spion, hvordan løbehjulet er en rumraket, eller hvordan man er et fly. Her kan fantasien igen flyde, og det er således meget motiverende. Derudover skal det også bruges udendørs, og derfor opfordre du dit barn til at være ude i den friske luft og få noget mere energi fra de ting, som udelivet kan give. (Kilde)

Bamser kan give masser af nærhed og tryghed, og så er de altid klar til at give et kram

For det tredje skal alle børn også kende til glæderne ved en bamse. Den kan give masser af tryghed og nærhed, når der er behov for det. Fordi den er så blød, er den skøn at have med at gøre, og derfor har børn meget lette ved at blive komfortable med bamser. Derover kan de fås i mange forskellige udgaver, og derfor kan de både være søde, sjove og seje. Og pludselige vil du opleve, hvordan dit barns bamse komme til live i de mange lege, som der leges. Lad derfor dit barn føle nærheden med et blødt krammedyr, der altid er parat til et kram.

En bold giver uanede muligheder for masser af sjove lege

For det fjerde bør alle også have en bold. En sådan kan også opfordre et barn til at opholde sig udendørs. Og så er det også muligt at lære sig selv en masse fede tricks. Og så er der faktisk heller ikke noget, der er sjovere end at se hvor, langt man kan skyde, hvor højt man kan kaste, hvor mange gange bolden vil hoppe eller øve sig i at gribe den. Med en bold er der uanede muligheder for sjov, leg og underholdning, og derfor er den god både at have til udendørs og indendørs leg.

Lad pigen være pige og drengen være dreng

Sidst men ikke mindst er det også vigtigt, at du lader dit barn have legetøj der passer til kønnet. Selvom der er mange, der er imod det, så kommer vi ikke udenom at de fleste piger gerne vil prøve at have en dukke. For med den lærer de, de første spæde skridt, der har med omsorg at gøre, og de ser efter deres mor for at lære, hvordan det er man passer på sin dukke. Drenge vil derimod heller have nogle seje biler, som de kan lege, at de kører rigtig stærkt med. På den måde føler de sig nemlig som rigtige superhelte.

Læs videre

Legetøj

Prøv kræfter med at instruere og lave film i Sims 4: Tropeliv

Udgivet

den

barn computer

Der er rigtig mange der drømmer om at blive skuespillere. De drømmer om at stå på scenen, imens hele verden ser på i ren benovelse. Heldigvis er der både skolekomedier, teatergrupper og dramaundervisning på ungdomsskolen, hvor man kan få lov at prøve kræfter med at være skuespiller.

Det er ikke helt det samme hvis man drømmer om at blive instruktør. Der er typisk kun en instruktør per forestilling, og til både skolekomedier og dramaundervisning er det typisk en voksen, der står for at instruere.

Men hvad gør man så?

Instruktør foran skærmen

Heldigvis er der hjælp at hente. Takket være en kombination af spil som Sims 4 Tropeliv og YouTube kan man prøve kræfter med at instruere hjemme fra værelset. Men i stedet for mennesker skal man instruere sine Sims i deres daglige gøren og laden, og hvis man har mod på det, kan man optage det, og lægge det på YouTube, så hele verden kan se det.

Spillet giver mulighed for at indøve små scener med spillets figurer, og man kan endda bruge eksterne programmer til at optage det hele og klippe det sammen til en samlet historie, præcis som hvis man var instruktør på en film.

Familieliv på skærmen

Men spillet er ikke kun for spirende instruktører, det er også for alle dem der drømmer om familielivet i et tropisk paradis. Ligesom de foregående Sims-spil er Tropeliv et spil, der går ud på, at få sine simmer til, at overleve dagligdagen. Spillene har især opnået anerkendelse blandt yngre piger, der bruger spillene, til at lege familieliv, men Tropeliv er alt andet end ordinært familieliv.

I spillet, der på engelsk hedder Sims 4 Island Living, kan dine simmer nyde livet i et fantastisk og vidunderligt tropeparadis, hvor solen skinner, og der er varmt vand så langt øjet rækker. Spillet foregår på øen Sulani, hvor simmerne kan klæde sig ud i lokale folkedragter, dykke, fiske, udforske området på havscooter, eller måske endda forelske sig på en romantisk kanotur.

I sidste ende er det kun fantasien og dig, der sætter grænser.

Hvordan kommer jeg i gang med Sims 4 Island living?

Tropeliv er en glimrende base, for at prøve kræfter med at instruere simmerne, fordi der er så mange forskellige muligheder. Skal du bruge en fisker, dykker eller en livredder til din film? Så kan Tropeliv klarer det.

Nu sidder du måske og tænker: ”Men hvordan kommer jeg rigtigt i gang?”

Det er slet ikke svært.

Det første du skal bruge, er selvfølgelig en computer, det siger selv. Når du har den, skal du kun bruge tre ting. Det første er selve spillet, for hvordan skulle du ellers kunne instruere simmerne? Og det andet er et program, der kan optage mens du spiller som f.eks. FlashBack Express eller OBS Studio, der begge er gratis. Det sidste er din egen YouTube-kanal, hvor du kan udgive dine film.

Du behøver selvfølgelig ikke at optage det. Spillet er også til dig der ikke drømmer at prøve kræfter med livet som instruktør, men som bare vil drømme dig væk til en tropestrand, hvor livet altid er dejligt, festen varer for evigt, og du måske endda kan møde en havfrue.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk