Babyliv

Sådan vælger du de bedste dåbssmykker

Udgivet

den

Mor holder sin baby

Når du bliver inviteret til barnedåb, så er det en glædelig og rørende begivenhed, som du får lov til at deltage i. Dermed er du med til at hilse det lille barn velkommen i det fællesskab, der er omkring barnet.

Det kan du være med til at markere ved at give dåbsbarnet en lille gave. Denne gave må gerne være en, som er lidt særlig. Mange bruger dåbsgaven som en form for markering af kærlighed, samhørighed og noget, som barnet kan gemme som et minde om dagen og om giveren af gaven. Det kan barnet naturligvis ikke selv huske, men det kan gaven være et symbol på.

Giv smukke dåbssmykker i gave

Et smykke er på flere måder den perfekte dåbsgave. Dels er det lavet af et bestandigt materiale, og dels vil det kunne gemmes som et minde om dåbsdagen. Det lille barn vil ikke bruge smykket som et stykke legetøj, og dermed vil det være skånet for at gå i stykker i forbindelse med leg.

Det vil typisk være sådan, at barnets forældre gemmer smykket væk, indtil barnet er stort nok til at bruge det. Det vil blive passet godt på. Forældrene kan eventuelt notere, hvem der givet barnet smykket, så det også bliver husket og fortalt videre til barnet.

Hvilket smykke egner sig som dåbsgave?

Et dåbssmykke er ofte en halskæde. Den egner sig da også perfekt som dåbssmykker. Det kan barnet bære om halsen i alle aldre. Det kan så være, at kæden skal gøres længere, når barnet bliver ældre, men bortset fra det, så kan den pågældende halskæde faktisk bruges hele livet. Det er også en af dåbssmykkets særlige egenskaber.

Hvilket vedhæng egner sig bedst?

Et vedhæng kan enten symbolisere noget generelt, som for eksempel et hjerte eller et kors. Det kan også være tro, håb og kærlighed. Disse symboler er meget populære at bruge som dåbsgave.

Vedhænget kan også være helt personligt. Det kan for eksempel være et symbol for barnets stjernetegn, dets forbogstav eller andet, som betyder noget personligt for barnet eller familien. Her kan du måske også tænke på barnets køn. Vedhæng kan være udformet på mange forskellige måder, og nogle er mere kønsbestemte end andre. Andre er helt neutrale i forhold til køn.

Med en personlig halskæde har du en dåbsgave, der både er passende i forbindelse med dåben, og som kan bruges af barnet hele livet.

Andre former for dåbssmykker

Et dåbssmykke kan naturligvis også være andet end en halskæde. Det kan fint være et lille armbånd, en fingerring, et par øreringe eller noget andet.

I princippet kan det være et hvilket som helst smykke, som du giver i gave til det lille dåbsbarn. Det kan være et nyt smykke, som er særligt udvalgt til det pågældende barn, eller det kan være et arvesmykke af stor betydning for familien.

Der er meget symbolik i en dåbsgave, og der ligger også et inderligt ønske om det bedste liv for barnet. Derfor er der meget symbolik og gode tanker i en dåbsgave.

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Babyliv

Har din baby brug for noget blødt og naturligt at ligge på? Dette skal du prøve!

Udgivet

den

Lammeskind

Hvis du leder efter et naturligt leje til din baby, så kan det være, du skal prøve med langhåret lammeskind. Det er ikke lige det, alle bruger, men det er måske fordi, man ikke lige overvejer det som en mulighed. Langhåret lammeskind er dog utroligt dejligt for en baby og ligge på, og din baby vil opleve den ultimative komfort, når han eller hun placeret derpå.

Så hvis du leder efter noget lækkert, blødt og komfortabelt, som din baby kan ligge på, uden det får på kompromis med din stil, skal du da kigge nærmere på lammeskind.

Langhåret lammeskind i hjemmet

Langhåret lammeskind kan også bidrage positivt til indretningen i hjemmet. Man kan bruge langhåret lammeskind til mange ting. Du kan f.eks. placere det over en gammel stol, lægge det på gulvet eller andet. Der er mange muligheder med langhåret lammeskind – det er bare med at finde ud af, hvordan du har lyst til at bruge det. Så er det det måske ikke nødvendigt at nævne igen, at langhåret lammeskind er helt ideelt til babyer.

Giv din baby et naturligt leje

Det er dejligt at få noget naturligt ind i hjemmet. Det er så nemt at købe billige, kunstige møbler – og der er heller ikke noget i vejen med det. Et hjem kan bare hurtigt komme til at se lidt stift ud, og her kan du bryde med dette ved at pryde hjemmet med et langhåret lammeskind. Et langhåret lammeskind kan både bruges til at bidrage til indretning – og så sidder man også fantastisk på det.

Hvor lange er hårene på et langhåret skind?

Men hvor lange hår kan man så regne med, at et langhåret lammeskind har? Det er klart, at det ikke skal være alt for langt, da dette bliver besværligt i forhold til vedligeholdelse. Hårene på et langhåret lammeskind er cirka 5-7 cm i længden. Længden er naturligvis den samme over det hele, så skindet har et jævnt og smukt udseende.

Hvordan vedligeholder man langhåret lammeskind?

Når man skal vedligeholde sit langhårede lammeskind, så bør man støvsuge det omkring 3-4 gange om måneden. Det er, hvad du minimum burde gøre – og du kan også sagtens gøre det oftere. Særligt hvis din baby skal ligge på det. Når skindet begynder at se nulret ud, så er det også en god idé at børste det. Det er meget vigtigt, at du gør det forsigtigt, da skindet er et sårbart materiale. Det kan også være en god idé at vaske det engang imellem. Her er det alfa og omega, at man vasker det i hånden – og det er også vigtigt, at man bruger en uldsæbe, der indeholder lanolin. Hvis du vasker det i vaskemaskinen, så er der stor risiko for, at det går i stykker – så det skal du lade vær med.

Læs videre

Babyliv

Lær dine børn om ansvar med en hund

Udgivet

den

To hunde leger udenfor

Hunden er og bliver menneskets bedste ven, og der er i sandhed mange fordele og glæder ved at have en hund i hjemmet. En hund er nemlig et flokdyr med stort F, og det betyder, at de firbenede familiemedlemmer med garanti vil samle folk omkring sig og sprede godt humør. Dog er der også et sundt opdragelseselement i det at have eller få en hund, hvis man har børn. Det er således vigtigt, at børn lærer i en forholdsvis tidlig alder, hvad det vil sige at tage ansvar for nogen eller noget, da det i den grad vil komme dem til gode senere i livet. En hund er ideel til det formål – og derfor er der flere gode grunde til at lede efter hundehvalpe til salg.

Tilpas læringen efter børnenes alder

Børn har godt af at lære, hvad det egentlig vil sige at tage ansvar, da de hurtigt vil komme til at få brug for at kunne det i forskellige sammenhænge – og den læring kan man kickstarte ved at slå til, når der er hundehvalpe til salg. Som hundeejer og forælder bør man uddelegere en del af ansvaret for hunden til sine børn, hvor man slipper lidt af kontrollen. Det kan være ved at lade sine børn gå nogle bestemte ture med hunden hver uge, ved at lade dem give den mad og vand, eller det kan være noget helt tredje. Dog bør man tilpasse opgaverne og ansvarsmængden efter børnenes alder, så man rammer hovedet på sømmet og rent faktisk får lært dem noget brugbart.

Hundehvalpe til salg: vælg race med omtanke

Har man børn og planer om at få en hund, bør man vælge race med omtanke, hvis man gerne vil benytte hunden som et led i børnenes opdragelse. Skal mindre børn eksempelvis have en del af ansvaret for at gå ture med hunden, nytter det ikke noget, at den er for stor og stærk til, at de kan holde den. På den måde bør man vælge hunderace med et halvt øje på, hvordan den pågældende race vil kunne håndteres af børnene. Ved at tage hensyn til hele familien, når man vælger hunderace, vil man dels sikre et generelt mere harmonisk familieliv med den pelsede nyankomne, men man vil samtidig kunne optimere sine børns læring.

Livslang læring

Børn vil uden tvivl komme til at nyde rigtig godt af den læring om ansvar, man kan give dem ved at slå til, når der er hundehvalpe til salg. Store dele af voksenlivet handler om netop ansvar, og derfor bør man ikke underkende den store værdi, det vil have for børn at lære det tidligt. Måske synes man ikke, at det lyder af meget at lade sit barn gå med hunden mandag, onsdag og lørdag aften, men der ligger en uforholdsmæssigt stor læring i pludselig at have ansvaret for et levende væsens velbefindende. Køb derfor en hund, når der er hundehvalpe til salg og slip håndbremsen en smule, så børnene kan komme til at få noget reelt ansvar – det betaler sig.

Læs videre

Babyliv

Derfor burde I få en dværghamster til familien

Udgivet

den

Dværghamster bliver holdt af dame

Der er mange gode grunde til, at I bør få en dværghamster til familien. Dværghamstre er på mange måde de perfekte kæledyr. En dværghamster passer især godt til familier med små børn, da det er et lille dyr, som er nemt for selv et lille barn at håndtere.

Hvis I gennem længere tid har overvejet, om I skulle få en dværghamster til familien, så læs med her. Dette er der nemlig en masse fine grunde til, at I bør. Du kan læse om, hvorfor I bør få en dværghamster i familien, her.

Du når langt med et bur, noget foder og lidt dværghamster legtøj

En dværghamster er på mange et meget praktisk kæledyr. Dette skyldes først og fremmest, at det kræver minimal pasning.

Det kræver ikke så meget at passe en dværghamster. Man skal selvfølgelig sørge for, at hamsteren får den mad og drikke, som den har brug for. Men i modsætning til andre, større kæledyr, som fx en hund, så skal man ikke lufte en dværghamster, og den har heller ikke brug for lige så meget opmærksomhed og omsorg som mange andre kæledyr.

Derudover er det også praktisk med en dværghamster, fordi den ikke fylder specielt meget. Det kræver generelt heller ikke så meget udstyr at have en dværghamster. Du skal selvfølgelig have et bur til hamsteren og ofte også noget dværghamster legetøj. Fx nogle rør, som hamsteren kan løbe rundt i. Men herudover behøver en hamster ikke meget andet udstyr.

Små og sjove at lege med

Som sagt er dværghamstre gode kæledyr til små børn. Dette skyldes, at en dværghamster også selv er meget lille. Derfor kan små børn sagtens holde en dværghamster – hamsteren er ikke for tung for barnet.

Dværghamstre kan også være rigtig sjov at lege med, hvis I har noget dværghamster legetøj. Ofte er det nok for børn bare at kunne røre ved dværghamsteren og nusse den. Der er noget helt særligt ved at røre ved dyr, når man er barn.

Mange børn vil synes, at en dværghamster er rigtig sød. Dette skyldes også dens lille størrelse, som ikke gør den mindre nuttet. Hvis dine børn aldrig har haft et kæledyr før, kan det være en god idé at starte med en dværghamster, da disse som sagt ikke kræver den store pasning. Hermed kan du få en idé om, hvor meget dine børn mener det, når de plager om at få et kæledyr.

Giv dine børn noget ansvar

Hvis dine børn rigtig gerne vil have et kæledyr, så er en dværghamster en god måde at give dine børn noget ansvar. Du kan give børnene nogle opgaver i forhold til at passe dværghamsteren. På denne måde kan du se, om dine børn formår at passe hamsteren og tage sig af den.

Det er altid en god idé at give sine børn noget ansvar. Her gælder det selvfølgelig om at finde den gyldne middelvej, så dine børn får lige netop så meget ansvar, som de er i stand til at håndtere.

Som et led i opdragelsen er det nødvendigt at give børn noget ansvar. Dette hjælper dem til at blive mere selvstændige.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk