Tøj

Smarte kvalitetsstrømper til de små til billige priser

Udgivet

den

babyfødder

Børn leger, tumler og bevæger sig både indenfor og udenfor. Deres små fødder bliver dagligt udsat for løb, hop, friktion fra fodtøj og leg på gulv, og kvaliteten af deres sokker er derfor et betydningsfuldt element.

Strømper til de små skal være fremstillet af slidstærkt materiale, som holder til aktive barnefødder, der ikke skal lade sig begrænse af slitage.

Der findes et stort udvalg af kvalitetssokker, som kommer i smarte mønster og elegante farver og til billige priser.

Dermed kan dine børn komme til at få fuld frihed til at lege, mens du sparer penge på lang sigt.

Strømper til piger og drenge i mange designs og størrelser

Det skal være muligt for enhver pige og dreng at være iklædt tøj og tilbehør, som matcher stil og personlighed. Børn nyder at være med til at bestemme påklædning, og det er en vigtig del af deres udvikling af selvstændighed, at de er med til at bestemme stil og farver.

Med smarte og søde sokker vil de få lyst til at være med til deltage i påklædningen og selv vælge stil.

Du finder strømper til de små i masser af forskellige designs:

  • Helfarver
  • Mønstre
  • Striber

Sæsonmæssigt kan der være forskel på, om du vælger ankelsokker eller sokker med langt skaft. Til sommer kan det være en praktisk fordel at vælge ankelsokkerne.

Med smarte strømper højnes børnenes motivation i forhold til selv at begynde at klæde sig på. Der kan vælges elegante sokker i helfarver, eller der kan vælges charmerende sokker med flere farver.

Det har stor betydning for både dine børns sundhed samt for miljøet, at du køber sokker, som er Oekotex mærkede. Med den certificering sikrer du dig, at strømperne er testede for sundhedsskadelige stoffer.

Med sokker i denne kvalitet kan du være sikker på, at de holder til slid, og at dine børns fødder er lune hele året rundt.

Fordelene ved at handle strømper til de små på nettet

Sokker er en central type beklædningsgenstand, som er nødvendig uanset årstid og uanset køn. Både piger og drenge har brug for at bære sokker, som kan gøre dem mere frie i forbindelse med leg. Og strømper er nødvendige for at beskytte de sarte fødder mod friktion fra fodtøj.

Som følge af børns natur og aktivitetsniveau har det stor betydning, at du kan købe strømper til lave priser. Dermed kan du med fordel bestille et større parti, så du altid har et lager af de betydningsfulde beklædningsgenstande liggende.

Det er vigtigt, at dit barn har ekstra sokker liggende i enten vuggestuen eller børnehaven.

Du finder de bedste priser, når du handler på nettet.

Her kan du i ro og mag hjemmefra gå på opdagelse i det store udvalg og lade dit barn være med til at udpege de rigtige designs.

Det har stor betydning for dig at kunne spare både penge og ikke mindst tid i hverdagen. Dette kan du komme til ved at bestille sokker til de små hos kvalitetsforhandlere på nettet.

Læs videre
Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tøj

Hvad skal du være opmærksom på, når dit barn skal have sine første vinterstøvler?

Udgivet

den

Vinterpige

Vinterstøvlerne er en fast del af det danske klædeskab, fordi vi har vintre, der ofte bliver kolde og våde. Derfor er der da ingen tvivl om, at du også skal have fat i et par vinterstøvler til dit barn.

Men det er en verden, hvor der er mange muligheder. Det kan derfor være svært at vide, hvad man skal holde øje med. Nedenfor kan du læse om 4 forskellige ting, som du bør holde øje med, når du skal have fat i barnets første vinterstøvler?

Velcro eller snørebånd – fordele og ulemper

Generelt, så vil du finde vinterstøvler, som enten kommer med velcro eller snørebånd. Disse har begge deres fordele og ulemper.

Velcro er godt, fordi det gør det at give barnet sko på og tage dem af, utroligt let. Til gengæld, så er børn lærenemme, og det er ikke svært at regne ud, hvordan man som barn selv skal tage skoene af.

Vil du undgå dette, så kan du bruge snørebånd. De er sværere at give barnet på, men gør, at de ikke kan bindes op igen. Husk her at lave en dobbeltknude, så snørebåndene ikke lige går op!

Husk, at støvlerne skal være vandtætte

Når det kommer til at vælge et barns vinterstøvler, så er der ingen tvivl om, at du skal ud at finde de vandtætte modeller.

For når det bliver koldt og sneen falder, så vil mange børn gerne lege i den. Men det gør også, at der kommer sne overalt på støvlerne. Og på et tidspunkt smelter den sne.

Hvis den smelter, mens barnet har støvlerne på, så bliver det for koldt. Hvis det smelter ned i støvlerne bagefter, så skal støvlerne stå inde på badeværelset indtil de er klar til at blive brugt igen, og det kan vare lidt tid. Uanset hvad, så kan det give syge børn, og det vil ingen af os have.

Den rigtige størrelse ser vigtig

Når det kommer til vinterstøvler, så giver de varme på grund af isoleringen, som er i støvlerne. Isoleringen holder nemlig på den varme, som foden afgiver – den rigtige størrelse støvle er en støvle, hvor foden kan udlede den varme, som der så skal holdes på.

Og selvom det kan være fristende at købe lidt for store støvler, så barnet kan bruge dem længere, så kan det også føre til kolde fødder.

Det vigtige er altid, at der er omkring en fingerbredde ude i spidsen af støvlen, for så kan foden ånde og varmen fanges. Et ekstra tip er at shoppe efter vinterstøvler senere på dagen. Børn har en tendens til at have deres fødder svulme lidt op i løbet af dagen, så derfor skal støvlerne ikke prøves for tidligt.

Prøv vinterstøvlerne af indenfor

Før du sender dit barn ud i sneen med deres nye vinterstøvler, så er det vigtigt, at du får kigget på, om der skulle være problemer.

I dag er den nemmeste måde, hvorpå det kan gøres, simpelthen at give barnet støvlerne på. Derefter skal de bare løbe rundt som normalt. Efter lidt tid tager du så støvlerne af og kigge på barnets fod.

For er der nogle røde mærker eller steder, som er blevet belastede, så skal det altså kigges på. Hvis et barn har en ubehagelig støvle på, så er det i bedste tilfælde træls for barnet. I værste tilfælde kan det gøre, at de ikke vil have støvlen på, og det kan altså føre til nogle meget kolde dage for alle involverede!

Læs videre

Tøj

Smykker til børn

Udgivet

den

Pige med smykker

Smykker er pyntegenstande, som både kan skabe visuel værdi og personlig værdi. Hos børn kan pyntegenstandene have ligeså stor betydning som hos voksne.

Er du i tvivl om, hvornår du kan forære et armbånd eller en halskæde til et barn, eller hvordan du vælger den helt rette effekt, kan du få inspiration ved at læse med videre.

Hvornår kan jeg give smykker til et barn?

Som gave bliver personlige pyntegenstande ofte givet i forbindelse store begivenheder. Mens det hos den voksne målgruppe kan være bryllup, rund fødselsdag eller et jubilæum, kan det hos børnene være i forbindelse med dåb, konfirmation eller en særlig fødselsdag (det kan være 10årsfødselsdagsen, som er den første runde fødselsdag i barnets liv eller 13års fødselsdagen, som markerer overgangen fra barn til teenager).

Det er ofte i forbindelse med særlige begivenheder, hvor de personlige pyntegenstande kan gives som gave.

Smykker er en særlig type gave, som ikke kun skaber værdi i forbindelse med, at gaven foræres. Et armbånd eller et vedhæng kan være med til at skabe affektionsværdi for modtageren, som det kan få stor betydning for vedkommende senere i livet.

Dette er livssmykker, som vil følge med barnet i løbet af barndom, ungdom og voksenliv.

Hvilke smykker kan jeg give til et barn?

Når du skal vælge det helt rette smykke til et barn, skal du tage afsæt i, om du ønsker, det skal kunne bruges i barndommen, eller om det skal fungere som livssmykke.

Hvis barnet skal bruge den personlige pyntegenstand med det samme, kan du frit vælge, som det skal være en halskæde, armbånd eller en sød fingerring.

Den største forskel på pyntegenstande til børn er i forhold til de 2 køn. Mens både piger og drenge kan bruge halskæder og armbånd, henvender fingerringe og ørestikker sig primært til pigerne.

Materialemæssigt skal du være opmærksom på at vælge en stil, som passer til det pågældende barn. Til drengene kan det være en fordel at vælge armbånd med et smart look. Det kan f.eks. være et sejt armbånd i læder.

Se smykkerne her

Hvad er forskellen på smykker til børn og voksne?

Som udgangspunkt er der ikke forskel på, hvilke effekter du kan give til et barn i forhold til den voksne målgruppe. Armbånd, fingerring, vedhæng til halskæde og ørestikker er produkter, som både henvender sig til børn og voksne.

Den største forskel ligger i størrelserne og designs. Du kan både finde børnevenlige designs samt mere tidløse designs. Hvis du ønsker, at din gave skal fungere som livssmykke for barnet, kan det være en god idé at vælge et vedhæng til en halskæde eller et justerbart armbånd. Disse effekter kan bruges i takt med, at barnet vokser.

Når et armbånd eller en halskæde skal kunne bruges igennem mange år, er det er god idé at være opmærksom på materialet. I denne forbindelse skal du vælge et holdbart materiale i form af ædelmetal. Det kan være guld eller hvidguld. Fordelene ved disse materialer er, at de ikke mister glans, uanset hvor ofte de bruges. Det er vigtigt, at din betydningsfulde og personlige gave skal kunne anvendes i mange år.

Læs videre

Tøj

Vælg det komfortable undertøj til din morkrop

Udgivet

den

Vælg det komfortable undertøj til din morkrop

Mens du er gravid, og efter du har født, så er din krop på konstant overarbejde. Det betyder, at den er forandret, har nye funktioner og skal have sin tid til at finde sig tilrette med disse forandringer. For mange betyder det også, at nogle af forandringerne er permanente, andre er midlertidige, og det kan være lidt af en udfordring for den gravide og den nye mor at føle sig komfortabel i tøjet.

Det gælder også for undertøjet, for de fleste kan slet ikke passe deres undertøj i denne periode. Det, du har liggende i skuffen, vil typisk være alt for småt. Derfor må du i denne periode – og måske også på længere sigt have dig noget nyt undertøj.

Undertøj skal være komfortabelt

I denne periode af dit liv bør du tænke mere på komforten end på udseendet af dit undertøj. I hvert fald er det langt mere komfortabelt at have noget undertøj på, hvor pasformen og behageligheden er prioriteret højt.

Det betyder ikke nødvendigvis, at der behøver at gå mormor i den. Men måske nok lidt mere praktiske modeller end det, du plejer at gå med. Det gælder jo for både din barm, din mave og din ende, at det hele sidder lidt anderledes end før, du blev gravid. Det kan du tage hensyn til med det rette undertøj.

Prøv Sloggi undertøj

Sloggi undertøj er for eksempel meget populære hos nye mødre. Det er de blandt andet, fordi de sidder perfekt, de er dejligt bløde, og da de hverken har sømme eller mærker, så er de super komfortable at have på. De er af en så god kvalitet, at de både holder godt sammen på det hele og nærmest ikke kan mærkes. Lige hvad en ny mor har brug for.

Sloggi-mærket hører til under det kendte undertøjsmærke, Triumph, som blandt andet er kendte for god pasform og god kvalitet. Præcis det, som du får med Sloggi undertøj.

Produkterne fra Sloggi er godt designet, sømløse, uden isyede mærker bagi, og så er de lavet af det ultra behagelige materiale, Sensitive Touch, som er åndbart. Det strammer ingen steder, samtidig med at det sidder, som det skal.

Sloggi undertøj skal passe

De fleste kvinder kender det der med, at undertøjet ikke sidder helt som det skal. Især BH’er kan være svære at finde med den helt perfekte pasform. Det resulterer i irritationer, fordi den kan stramme og være ubehagelig at have på i længere tid.

Også trusser kan være generende at have på, hvis de ikke sidder helt perfekt. Og sømme og for stramme elastikker gør heller ikke noget godt for komforten eller for pasformen.

Disse gener vil undertøj fra Sloggi skåne dig for, da pasform og komfort er helt i top. Tænk at have noget undertøj på, som støtter de rigtige steder, uden at du kan mærke, at du har det på.

Når din krop så ovenikøbet er under forandring, som det sker ved en graviditet og efter en fødsel, så stiller det ekstra krav til dit undertøj. Din morkrop skal have det godt i undertøj.

Læs videre

Trending

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk